Închide meniul
Foto

S-a căsătorit cu o păpușă, a divorțat și acum este din nou în luna de miere. Bărbatul celebru are o nouă „soție de plastic”

Antena Sport Publicat: 18 august 2022, 17:12

Yuri Tolochko

Yuri Tolochko s-a căsătorit cu o păpușă, a divorțat și acum este din nou în luna de miere

Yuri Tolochko, alături de păpuşa cu care s-a recăsătorit / Instagram

  • Yuri Tolochko s-a recăsătorit
  • Culturistul şi-a petrecut luna de miere în Bratislava

Yuri Tolochko este unul dintre cei mai cunoscuți culturiști. Nu a ajuns celebru datorită performanțelor obținute în competiții. Sportivul în vârstă de 37 de ani a atras toată atenția asupra sa în anul 2020, când s-a căsătorit cu o păpușă după 18 luni de relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nunta cu păpușa Margo au participat zeci de invitați, iar imaginile au devenit virale. Totuși, Yuri Tolochko a decis să divorțeze pentru alte două „partenere” de plastic. S-a căsătorit atât cu Luna, cât și cu Lola.

Yuri Tolochko s-a căsătorit cu o păpușă, a divorțat și acum este din nou în luna de miere

Cu peste 100.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, Yuri a postat mai multe imagini din luna de miere. A avut-o alături pe favorita sa, Luna, și a sărbătorit într-un hotel de lux din Bratislava. În restaurant a insistat ca servirea să fie făcută ca pentru orice alt cuplu. Astfel, chelnerii au venit mereu cu două farfurii (Vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Reclamă

Este un oraș foarte frumos, care combină clădirile vechi și frumoase cu o natură uimitoare. Am fost intervievat de o televiziune locală. În general, îmi place când eu și Luna le oferim o bucurie oamenilor.

În general, oamenii sunt mai concentrați pe știrile locale și nu urmăresc ce se întâmplă în lume. Totuși, în Slovacia, se urmăresc știrile la nivel mondial„, a declarat Yuri Tolochko, potrivit dailystar.co.uk.

Reclamă

Yuri nu s-a ferit și s-a plimbat cu păpușa Luna chiar și pe străzile din Slovacia.

Poate părea ciudat, dar Luna are propriul ei caracter. Când nu-i place ceva, devine inconfortabilă„, a precizat Yuri.

Tolochko a fost însurat cu păpuşa Margo

Mai puțin de jumătate de an a fost căsătorit, culturistul, cu păpușa Margo. Yuri a dezvăluit că a ales să se despartă. „Încă nu sunt pregătit să vă spun ce s-a întâmplat„, a fost mesajul pe care l-a transmis celor peste 100.000 de urmăritori de pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Sportivul a dezvăluit că prima întâlnire cu Margo a avut loc într-un club de noapte şi că ar fi salvat-o de o „atenţie nedorită”. Cei doi ar fi trebuit să îşi unească destinele mai devreme, dar s-au lovit de problemele cauzate de pandemie. Interesant e şi faptul că păpuşa a suferit şi operaţii estetice.

În cele din urmă, nunta a avut loc. The Sun a anunţat că a fost un eveniment tradiţional, la care au participat zeci de invitaţi. Păpuşa a fost îmbrăcată într-o rochie albă şi, bineînţeles, nu a lipsit dansul mirilor.

Cuplurile trebuie să vorbească mai puţin şi să se conecteze mai mult. Cu timpul, Margo şi cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversaţie„, a declarat atunci Yuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Yuri Tolochko
Fotbal • 18 mart., 15:49
Bărbatul care s-a căsătorit cu o păpuşă, după 18 luni de relaţie, a ajuns la divorţ. Cu cine se întâlneşte acum
Yuri Tolochko
Diverse • 13 dec., 9:43
S-a căsătorit cu o păpuşă! Cum decurge o zi din viaţa lui Yuri Tolochko. Imagini de la nuntă
Diverse • 3 dec., 13:46
Bărbatul care s-a căsătorit cu o păpuşă după 18 lui de relaţie a avut un mesaj pentru proaspăta sa soţie. Ce i-a transmis imediat după ce şi-au unit destinele
Yuri Tolochko
Fotbal • 30 nov., 19:51
Bărbatul care s-a căsătorit cu o păpuşă după 18 luni de relaţie. Păpuşa a suferit operaţii estetice. Imagini de la nuntă