Închide meniul

Bărbatul care s-a căsătorit cu o păpuşă, după 18 luni de relaţie, a ajuns la divorţ. Cu cine se întâlneşte acum

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 15:49

Reclamă
Bărbatul care s-a căsătorit cu o păpuşă, după 18 luni de relaţie, a ajuns la divorţ. Cu cine se întâlneşte acum

Instaram Yuri Tolochko

Yuri Tolochko şi Margo s-au despărţit

La nici o jumătate de an distanţă, Yuri a dezvăluit că a ales să se despartă de cea pe care o numise Margo. "Încă nu sunt pregătit să vă spun ce s-a întâmplat", a fost mesajul pe care l-a transmis celor peste 100.000 de urmăritori de pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yuri Tolochko are o nouă "iubită"

Yuri i-a găsit rapid o înlocuitoare lui Margo. Şi-a luat o altă păpuşă şi le-a cerut fanilor să îi găsească un nume celei cu care îşi împarte viaţa. "Mă gândesc cum să o numesc. Versiunea mea este Moon, dar poate puteți sugera ceva mai bun", a reacţionat bărbatul. A primit zeci de comentarii şi a decis să îi spună Lola.

"După cum știți, eu și Margo ne-am despărțit. Acum am o nouă soție, Lola, și nu mă voi opri. Vreau să am un harem", a spus Yuri.

Yuri Tolochko a fost însurat cu păpuşa Margo

Sportivul a dezvăluit că prima întâlnire cu Margo a avut loc într-un club de noapte şi că ar fi salvat-o de o "atenţie nedorită". Cei doi ar fi trebuit să îşi unească destinele mai devreme, dar s-au lovit de problemele cauzate de pandemie. Interesant e şi faptul că păpuşa a suferit şi operaţii estetice.

Reclamă
Reclamă

În cele din urmă, nunta a avut loc. The Sun a anunţat că a fost un eveniment tradiţional, la care au participat zeci de invitaţi. Păpuşa a fost îmbrăcată într-o rochie albă şi, bineînţeles, nu a lipsit dansul mirilor.

"Cuplurile trebuie să vorbească mai puţin şi să se conecteze mai mult. Cu timpul, Margo şi cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversaţie", a declarat Yuri.

Culturistul a postat, pe contul său de Instagram, mai multe poze din timpul nunţii.

Reclamă

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și