Închide meniul
Foto

S-a despărţit cu scandal de soţia cu care avea un copil, iar actuala parteneră a pozat acum goală

Publicat: 21 iulie 2023, 19:30

Reclamă
S-a despărţit cu scandal de soţia cu care avea un copil, iar actuala parteneră a pozat acum goală

S-a despărţit cu scandal de soţia cu care avea un copil, iar actuala parteneră a pozat acum goală

Lena şi Gabi Enache / Instagram

Gabi Enache este căsătorit cu Lena, o bombă sexy care i-a fost amantă înainte de a-i deveni soţie. Fostul fotbalist al lui FCSB s-a despărţit cu scandal de prima soţie, Mădălina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prins în offside cu Lena în timp ce era căsătorit cu Mădălina, Gabi Enache era acuzat ulterior de prima soţie că nu dorea să plătească pensie alimentară.

S-a despărţit cu scandal de soţia cu care avea un copil, iar actuala parteneră a pozat acum goală

Nu cred că o să fie un divorț pe cale amiabilă deoarece el nu vrea să dea copilului pensia alimentară. Fetița este acum la bunici, are de toate la ei. De când este acolo, el nu se interesează de soarta sa”, declara, în urmă cu 6 ani, Mădălina Enache pentru click.ro.

La vremea respectivă, surse din anturajul celor doi declarau că între Gabi Enache şi Mădălina ar fi avut loc şi un episod violent, dar ea a infirmat categoric acest lucru.

Gabi s-ar fi întâlnit cu Mădălina să vorbească despre divorț, iar ea a sărit cu pumnii, picioarele și a început să îl înjure. El nu a ripostat, îi spunea doar să se calmeze”, ar fi declarat sursele respective, citate de click.ro. “Nu este adevărat nimic. Când m-am întâlnit cu el tot timpul au fost în prezenţa mea ba bona, ba copilul sau fie o prietenă, așa am fost sfătuită de avocatul meu să fac”, declara, în replică, Mădălina.

Reclamă

S-a mai zvonit că adevărata cauză a divorţului ar fi fost, de fapt, o relaţie a Mădălinei cu Mihai Bălaşa. Mădălina a negat şi această informaţie. “Nu înţeleg de ce se vrea să fiu eu vinovată de divorţ, pe Mihai Bălaşa l-am cunoscut în primăvara anului trecut, iar actele de divorţ erau depuse de câteva luni, deci nu are cum să fie el motivul pentru care noi ne-am separat”, declara Mădălina Iordate, fostă Enache, pentru cancan.ro.

După această adevărată telenovelă, lucrurile s-au calmat între cei doi, iar fiecare dintre ei şi-a refăcut viaţa. Gabi Enache ar fi acum milionar în euro. Şi soţia lui de acum, Lena, are o afacere de succes.

Lena, imagini extrem de provocatoare pe Instagram! Soţia lui Gabi Enache nu s-a ferit să pozeze goală

Gabi Enache şi Lena au un băieţel împreună. Copilul a fost botezat de Anamaria Prodan şi soţul ei de la acea vreme, Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan şi Reghe au fost şi naşii de cununie ai lui Gabi Enache şi ai Lenei.

Reclamă 4 / 0/3

Lena a apărut, recent, goală în mai multe poze de pe Instagram. Bomba sexy nu se fereşte deloc să apară în ipostaze provocatoare. Ea a mărturisit că nu şi-a făcut decât o operaţie estetică.

Am o singură operație, implantul mamar și cam atât. 500 ml mi-am pus. Se puteau și mai mari, dar nu e stilul meu, să fie acolo drăguț, finuț. Am făcut intervenția la sâni după a cea de-a doua sarcină, după ce l-am născut pe Edan, la 29 de ani. Din cauza alăptatului, sânii se cam lăsaseră. Eu mănânc și jumătate de cozonac o dată. Mă mai lupt și eu acum cu celulita”, declara Lena pentru click.ro.

Gabi Enache e liber de contract

Gabi Enache va împlini 33 de ani pe 18 august anul acesta. Jucătorul este momentan liber de contract, după ce s-a despărţit de formaţia patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova 1948.

Gabi Enache îl acuza pe Adrian Mititelu că nu i-a achitat toate salariile. În replică, Adrian Mititelu a susţinut că, în perioada în care a jucat la FCU Craiova, Gabi Enache a păcălit fotbalul.

Am de luat bani de la Craiova. Am primit bani pe jumătate din luna martie. Când mai aveam 6 luni de contract am spus «Hai să reziliem. Cât mai am de luat? Noiembrie și decembrie. Vreau și ianuarie și plec. Renunț la 5 luni de contract». Am așteptat vreo 10 zile să se discute cu patronul… Mi s-a spus că nu mi se dau banii pe ianuarie. Mi s-a cerut să renunț la 6 luni. Să primesc doar banii la zi. Nu am fost de acord.

Au zis ei să reziliem, când mai erau câteva zile până la finalul perioadei de transferuri. Nu negociasem cu nicio echipă. Am zis că aș vrea să primesc banii pe ianuarie, dar și februarie, dacă nu îmi găsesc echipă. Nu au fost de acord, așa că am stat până la final. Clubul nu a vrut să economisească 5 luni de salariu”, a acuzat Gabi Enache la emisiunea GSP Live.

Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar! Sper să nu mai păcălească un alt club așa cum ne-a păcălit pe noi. Și-a pregătit o strategie pentru a justifica dezinteresul pentru profesia lui. Scopul este să-i păcălească și pe alții. Mai vrea încă 1-2 ani de vacanță. Acest pseudofotbalist, care a costat clubul aproape 200.000 de euro pentru 18 luni, este tratat precum un refugiat din Ucraina”, a reacţionat, printr-un SMS, Adrian Mititelu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și