Închide meniul

Adrian Mititelu, conflict în direct cu Gabi Enache: „Am de luat bani, a fost o batjocură totală” / „E un mercenar ordinar”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2023, 11:41

Reclamă
Adrian Mititelu, conflict în direct cu Gabi Enache: Am de luat bani, a fost o batjocură totală” / E un mercenar ordinar”

Adrian Mititelu, conflict în direct cu Gabi Enache

Adrian Mititelu şi Gabi Enache / colaj Hepta - Profimedia Images

Adrian Mititelu a fost implicat într-un conflict în direct cu Gabi Enache. Fostul fotbalist al lui FCSB s-a plâns că are de primit bani de la Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a intervenit printr-un SMS în timpul unei emisiuni online, acuzând că Gabi Enache a fost în vacanţă în perioada în care a fost component al lui FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu, conflict în direct cu Gabi Enache

Am de luat bani de la Craiova. Am primit bani pe jumătate din luna martie. Când mai aveam 6 luni de contract am spus «Hai să reziliem. Cât mai am de luat? Noiembrie și decembrie. Vreau și ianuarie și plec. Renunț la 5 luni de contract». Am așteptat vreo 10 zile să se discute cu patronul… Mi s-a spus că nu mi se dau banii pe ianuarie. Mi s-a cerut să renunț la 6 luni. Să primesc doar banii la zi. Nu am fost de acord.

Au zis ei să reziliem, când mai erau câteva zile până la finalul perioadei de transferuri. Nu negociasem cu nicio echipă. Am zis că aș vrea să primesc banii pe ianuarie, dar și februarie, dacă nu îmi găsesc echipă. Nu au fost de acord, așa că am stat până la final. Clubul nu a vrut să economisească 5 luni de salariu”, a acuzat Gabi Enache la emisiunea GSP Live.

Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar! Sper să nu mai păcălească un alt club așa cum ne-a păcălit pe noi. Și-a pregătit o strategie pentru a justifica dezinteresul pentru profesia lui. Scopul este să-i păcălească și pe alții. Mai vrea încă 1-2 ani de vacanță. Acest pseudofotbalist, care a costat clubul aproape 200.000 de euro pentru 18 luni, este tratat precum un refugiat din Ucraina”, a reacţionat, printr-un SMS, Adrian Mititelu.

Reclamă

Adrian Mititelu a vorbit despre viitorul antrenor principal de la FC U Craiova: „Îi dau 5.000 de euro pe lună şi gata”

Adrian Mititelu a vorbit despre viitorul antrenor principal de la FC U Craiova 1948. Afaceristul a precizat că vrea să aducă un antrenor care să ajute echipa, nu doar să ia pe cineva care are licenţa PRO.

Patronul FC U Craiova a mărturisit că nici el nu ştie în acest moment pe cine va aduce. În prezent echipa este pregătită de tandemul Dan Vasilică – Florin Drăgan.

Nu știu, vă spun sincer că sunt indecis. Am idei contradictorii, azi gândesc într-un fel, mâine în alt fel, îmi e și teamă, toată ziua numai scandaluri. Vreau să fac cum îmi dictează mie sufletul, pentru că toate deciziile de până acum le-am luat să mulțumesc opinia publică.

Reclamă 4 / 0/3

Știu că îmi trebuie un antrenor cu licența PRO, dar dacă aduc unul și spune lumea că l-am adus doar de licență, pentru că nu vreau asta, eu vreau să aduc unul care să mă ajute.

Că așa îmi era simplu, aduc unul, îi dau 5.000 (n.r. de euro) pe lună și gata, dar nu asta e problema. Vreau să aduc pe cineva care să colaboreze, să vină cu munca lui. Dacă nici anul ăsta nu fac treabă, poate că fac altfel, dar acum vreau să fac treabă cu oamenii în care am încredere”, a declarat Adrian Mititelu pentru sptfm.ro.

FC U Craiova, umilită de o echipă de amatori, FC Koln 2! Scorul final a fost 2-7!

FC U Craiova a fost umilită de o echipă de amatori, FC Koln 2, echipă care evoluează în a patra ligă germană! Scorul final al meciului FC U Craiova 1948 – FC Koln a fost 2-7, după ce la pauză era 1-4.

FC U Craiova 1948 a introdus în teren cei mai buni oameni, rezultatul fiind cu totul şi cu totul surprinzător. Pentru echipa patronată de Adrian Mititelu au marcat Baeten (min. 7) și Sidibe (min. 55).

FCU Craiova a început meciul cu FC Koln 2 cu următoarea formulă: Enache – Compagnucci, Kvakic, Danny Henriques, Mascarenhas – V. Achim, Zanfir – Van Durmen, Baeten, Bahassa – Chițu.

La pauza meciului au intrat Pepe Bauza, Sekou Sidibe, Radu Negru, Moses Abbey şi Robert Popa şi au ieșit Mascarenhas, Van Durmen, Baeten, Ionuț Zanfir și Mario Enache.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” Vezi toate știrile
Citește și