Închide meniul
Foto

S-a încheiat coşmarul pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan. Anunţul făcut de Sarah în timpul scandalului din familie

Reclamă

Publicat: 9 august 2021, 16:42

S-a încheiat coşmarul pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan. Anunţul făcut de Sarah în timpul scandalului din familie

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan / Instagram Sarah Dumitrescu

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Tânăra de 20 de ani a tot avut probleme de sănătate, dar acestea sunt istorie. Sarah a avut probleme la ambii genunchi şi a tot ajuns pe masa de operaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a încheiat coşmarul pentru fiica cea mică a Anamariei Prodan

În finalul anului trecut, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală la piciorul la care a mai fost operată.

Fiica Anamariei Prodan s-a accidentat la genunchiul stâng și a lipsit întregul sezon. A fost un coşmar cu repetiţie. Cu o stagiune în urmă se accidentase, după doar șapte jocuri, la celălalt genunchi. După o îndelungă suferinţă, Sarah poate din nou zâmbi.

Sunt bine, da. Vă mulţumesc. Încet, încet, intru în programul echipei. Genunchii arată perfect. Abia aştept să intru pe teren. Să nu uitaţi că suntem numărul 1„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Românca a semnat cu Cal Poly după ce s-a despărţit de echipa de baschet a Universităţii Mississipi. Sarah îşi pregăteşte revenirea, iar Anamaria Prodan a reacţionat la ultima postare a fiicei ei. „Superbitatea mea„, a comentat agentul de jucători.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu (@sarahh)

Sarah este fiica cea mică pe care Anamaria Prodan o are din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a fost umilit Gigi Becali de Sarah Dumitrescu

Sarah a sărit şi în apărarea mamei ei. Baschetbalista este nemulţumită de modul în care s-a comportat patronul de la FCSB cu părinţii ei. Sarah i-a cerut latifundiarului din Pipera să îşi ceară scuze, în genunchi, în faţa Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf.

Sarah Dumitrescu a dezvăluit că i-a pus şi o poreclă lui Gigi Becali. L-a făcut praf pe finanţatorul vicecampioanei României.

Fifi îi spun eu. Un om care nu are frică de Dumnezeu, habar nu are ce înseamnă credinţa. Să-i fie ruşine că trăieşte pe pământ pentru că are fete… un venetic pe care, dacă am să-l văd, o să-l întreb dacă am mână grea de baschetbalistă.

În genunchi în faţa bisericii să-şi ceară scuze mamei şi tatălui meu pentru nenorocirile pe care l-a vorbit şi făcut. Să se uite întâi la el pentru că, în curând, va da socoteală pentru toată mizeria şi ura. Va termina în focul iadului„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Recomandări
  • Sarah Dumitrescu are 20 de ani
  • Fiica Anamariei Prodan joacă baschet în Statele Unite

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și