Închide meniul
Foto

„Să-şi ceară scuze în genunchi”. Cum a fost umilit Gigi Becali de familia Anamariei Prodan. Porecla pusă omului de afaceri

Reclamă

Publicat: 1 august 2021, 19:45

„Să-şi ceară scuze în genunchi”. Cum a fost umilit Gigi Becali de familia Anamariei Prodan. Porecla pusă omului de afaceri

Sarah Dumitrescu l-a atacat pe Gigi Becali

Colaj Instagram / Hepta

Baschetbalista este nemulţumită de modul în care s-a comportat patronul de la FCSB cu părinţii ei. Sarah i-a cerut latifundiarului din Pipera să îşi ceară scuze, în genunchi, în faţa Anamariei Prodan şi a lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a fost umilit Gigi Becali de familia Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a dezvăluit că i-a pus şi o poreclă lui Gigi Becali. L-a făcut praf pe finanţatorul vicecampioanei României.

Fifi îi spun eu. Un om care nu are frică de Dumnezeu, habar nu are ce înseamnă credinţa. Să-i fie ruşine că trăieşte pe pământ pentru că are fete… un venetic pe care, dacă am să-l văd, o să-l întreb dacă am mână grea de baschetbalistă.

În genunchi în faţa bisericii să-şi ceară scuze mamei şi tatălui meu pentru nenorocirile pe care l-a vorbit şi făcut. Să se uite întâi la el pentru că, în curând, va da socoteală pentru toată mizeria şi ura. Va termina în focul iadului„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu (@sarahh)

Anamaria Prodan: „Toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali!”

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Gigi Becali pentru zvonurile despre cadourile costisitoare pe care Laurenţiu Reghecampf i le-ar fi făcut amantei sale. Vedeta a dezvăluit că i-a verificat conturile lui Laurenţiu Reghecampf.

Am verificat din curiozitate. Indiferent că ești bogat sau sărac, 20.000 de euro sunt la fel de valoroși, se văd. Fiecare trăiește la nivelul banilor pe care îi are. Eu zic că vedeam dacă era veva de genul. Pe vremea lui Raiciu, adică în vremea FCSB, nici nu avea zeci de mii”, a spus Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan dă vina pe Gigi Becali pentru apariţia zvonurilor. Agentul FIFA a dezvăluit, cu această ocazie, şi cum a evoluat salariul lui Reghecampf la FCSB.

Dacă vine cineva și îmi arată un transfer banca, orice, către Florentina Raiciu (n.r. presupusa amantă), am să cred. Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali. Cum să dea Reghe ăleia atâția bani? De unde? Salariul lui la FCSB nu a fost mereu de 15.000 de euro, ci de 7.000, 6.000 sau 7.000 de euro”, a mai spus Anamaria Prodan.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf este în conflict cu Gigi Becali încă din momentul în care a fost sărită din schema transferului lui Dennis Man. FCSB a primit 13 milioane de euro de la Parma, iar Anamaria Prodan nu a luat comisionul care considera că i se cuvenea. L-a şi dat pe internaţionalul român în judecată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și