Închide meniul

”Să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu!” Apel disperat al familiei Corneliei Catanga pentru un milionar din România: ”Am rămas pe drumuri!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 5:24

”Să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu!” Apel disperat al familiei Corneliei Catanga pentru un milionar din România: ”Am rămas pe drumuri!”

Facebook

Apel disperat al lui Aurel Moldoveanu

Soțul Corneliei Catanga a făcut chiar un apel la Gigi Becali pentru a-l susține financiar pentru înmormântare. Situația este însă mult mai dramatică. Soțul și fiul regretatei artiste riscă să ajungă pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, este strigătul de disperare al lui Aurel Pădureanu, conform Playtech.

Gigi Becali a anunțat că se va ocupa de înmormântare

Gigi Becali a răspuns afirmativ apelului să susțină financiar înmormântarea artistei.

“O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB, fără a da alte detalii, pentru Fanatik.

Și Aurel Pădureanu a confirmat că are banii necesari pentru înmormântare. Cornelia Catanga va fi înmormântată la Cimitirul Ghencea 1.

Reclamă

O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi o vom îngropa”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Potrivit unor surse medicale, Cornelia Catanga a ajuns la spital, vineri în jurul orei 4.00, în stop cardio-respirator, şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, scriu colegii de la observatornews.ro. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și