Închide meniul

”Să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu!” Apel disperat al familiei Corneliei Catanga pentru un milionar din România: ”Am rămas pe drumuri!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 5:24

”Să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu!” Apel disperat al familiei Corneliei Catanga pentru un milionar din România: ”Am rămas pe drumuri!”

Facebook

Apel disperat al lui Aurel Moldoveanu

Soțul Corneliei Catanga a făcut chiar un apel la Gigi Becali pentru a-l susține financiar pentru înmormântare. Situația este însă mult mai dramatică. Soțul și fiul regretatei artiste riscă să ajungă pe stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem disperați, a murit suflețelul meu, ce mă fac acum fără ea? Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Il rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, este strigătul de disperare al lui Aurel Pădureanu, conform Playtech.

Gigi Becali a anunțat că se va ocupa de înmormântare

Gigi Becali a răspuns afirmativ apelului să susțină financiar înmormântarea artistei.

“O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB, fără a da alte detalii, pentru Fanatik.

Și Aurel Pădureanu a confirmat că are banii necesari pentru înmormântare. Cornelia Catanga va fi înmormântată la Cimitirul Ghencea 1.

Reclamă

O vom înmormânta la Cimitirul Ghencea 1, acolo avem loc de veci, bani de înmormântare avem, ne-au ajutat oamenii, prietenii. Înca nu stim în care zi o vom îngropa”, a mai spus Aurel Pădureanu.

Potrivit unor surse medicale, Cornelia Catanga a ajuns la spital, vineri în jurul orei 4.00, în stop cardio-respirator, şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, scriu colegii de la observatornews.ro. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cornelia Catanga a murit la 63 de ani
  • Apel disperat al familiei artistei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și