Închide meniul

”Să oprească autobuzele, mă, unde stau 6-7 oameni!” Gigi Becali a răbufnit, după ce mai mulți jucători ar fi încălcat legea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 9:57

”Să oprească autobuzele, mă, unde stau 6-7 oameni!” Gigi Becali a răbufnit, după ce mai mulți jucători ar fi încălcat legea

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali spune că jucătorii nu au încălcat legea

5 jucători de la FCSB sunt acuzați că au încălcat legea: căpitanul Tănase, Adi Popa, Vană, Pantaru și Oaida au fost surprinși la antrenament la baza FCSB din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce au făcut? Nu s-a organizat nimic, nu au jucat fotbal. Stau separat, unul aleargă, altul trage la aparate. Ajungem să fabulăm? Treaba lor ce fac în perioada viitoare. E baza lor. Nu stau la un metru unul de celălalt. Pai atunci, să oprească autobuzele, mă, unde stau 6-7 oameni. Nu putem opri viața în loc. Măsurile sunt bine luate, pentru a evita ceva”, a spus Gigi Becali în exclusivitate la AntenaSport.

Gigi Becali spune că jucătorii nu au încălcat legea

Patronul FCSB mai spune că cei 5 jucători nu au încălcat legea și că au respectat restricțiile de distanțare socială impuse de autorități.

Oamenii se duc la serviciu, la construcții? Oamenii se antrenează la sala de sport, separat, sunt 30 de hectare. Nu poți sta izolat pe 30 de hectare, 6 inși? Acolo e serviciu lui. Importantă este distanțarea socială.

Eu am clădiri în care pot găzdui 2.000 de oameni. Fiecare are camera lui, pot dormi acolo. Scrie pe ușă ”Tănase”. Nu fac duș acolo. Dacă ar vrea, ar putea”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și