Închide meniul
Foto

Sandra Izbaşa, mai îndrăgostită ca niciodată de Răzvan Bănică: „Suntem într-o dragoste continuă!” Ce a spus despre mariajul ei

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2023, 19:01

Reclamă
Sandra Izbaşa, mai îndrăgostită ca niciodată de Răzvan Bănică: „Suntem într-o dragoste continuă!” Ce a spus despre mariajul ei

Sandra Izbaşa, mai îndrăgostită ca niciodată de Răzvan Bănică

Sandra Izbaşa şi Răzvan Bănică/ Instagram Sandra Izbaşa

Sandra Izbaşa este mai îndrăgostită ca niciodată de Răzvan Bănică. Cei doi s-au căsătorit religios în vara acestui an, iar fosta gimnastă a dezvăluit cum este mariajul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra Izbaşa şi Răzvan Bănică au spus „DA” în faţa altarului în luna iulie, la doi ani distanţă după cununia civilă. Andreea Răducan i-a fost naşă fostei campioane olimpice din 2008 şi 2012.

Sandra Izbaşa, mai îndrăgostită ca niciodată de Răzvan Bănică

Răzvan Bănică a dezvăluit că dragostea dintre el şi Sandra Izbaşa nu s-a schimbat, odată cu trecerea anilor. Soţul campioanei olimpice de la Beijing şi Londra a declarat că trăieşte o iubire continuă cu soţia lui.

„Pe muchie de cuțit nu am trăit-o (nr. dragostea lor), mulțumim lui Dumnezeu. Suntem într-o dragoste continuă, nemărginită și așezată”, a declarat Răzvan Bănică, conform antenastars.ro.

De asemenea, şi Sandra Izbaşa a oferit declaraţii despre soţul ei. Fosta gimnastă a declarat că este nedezlipită de Răzvan Bănică, şi îl însoţeşte peste tot.

Reclamă

„Absolut, peste tot îl însoțesc, pentru că și Răzvan mă însoțește pe mine peste tot, mai ales în momentele importante. Ne împărțim atât de bine programul, că și eu am făcut deplasare la Deva, timp de două săptămâni pentru a sta alături de el. Din trei săptămâni, cât s-au filmat, eu am stat două. Dorul e cel mai important”, a declarat şi Sandra Izbaşa, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Sandra Izbaşa are în palmares două medalii de aur la Jocurile Olimpice, obţinute la Beijing 2008 și Londra 2012. În total, ea a cucerit 17 medalii în carieră, la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice. Retrasă din gimnastică în 2014, atunci când avea doar 24 de ani, Sandra Izbaşa activează ca antrenoare în cadrul clubului CSA Steaua. Ea a fost legitimată la CSA Steaua şi în perioada în care evolua în competiţii.

Sandra Izbaşa, reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios

Sandra Izbaşa a avut o reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios cu Răzvan Bănică. Fosta mare gimnastă a ajuns în faţa altarului cu alesul inimii ei, la doi ani după ce şi-au spus ‘DA’ la cununia civilă.

Reclamă 4 / 0/3

„Un moment foarte special şi ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la acestă slujbă minunată şi că suntem căsătoriţi în faţa lui Dumnezeu! Astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut. Şi am zis să lăsăm emoţiile la hotel şi să ne simţim extraordinar de bine.

Abia aşteptăm să ne bucurăm, şi să ne distrăm, şi să fim extraordinar de energici şi să-i bucurăm pe toţi cu ceea ce am pregătit noi un an de zile, destul de intens„, a spus Sandra Izbaşa la ieşirea din biserică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și