Închide meniul
Foto

Sandra Izbaşa, reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios: „Ne bucurăm din suflet”. Naşa ei a fost chiar Andreea Răducan

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2023, 19:17 / Actualizat: 30 iulie 2023, 20:41

Sandra Izbaşa, reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios: „Ne bucurăm din suflet”. Naşa ei a fost chiar Andreea Răducan

Sandra Izbaşa, reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios

Sandra Izbaşa în rochie de mireasă, alături de Răzvan Bănică / AntenaSport

Sandra Izbaşa a avut o reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios cu Răzvan Bănică. Fosta mare gimnastă a ajuns în faţa altarului cu alesul inimii ei, la doi ani după ce şi-au spus ‘DA’ la cununia civilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta campioană olimpică le-a avut alături de coechipierele cu care a scris istorie. Andreea Răducan i-a fost naşă celei care a câştigat aurul olimpic la Beijing (2008) şi Londra (2012).

Sandra Izbaşa, reacţie emoţionantă după ce s-a căsătorit religios

Un moment foarte special şi ne bucurăm din suflet că am putut să luăm parte la acestă slujbă minunată şi că suntem căsătoriţi în faţa lui Dumnezeu! Astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră, pentru că exact acum trei ani noi ne-am cunoscut. Şi am zis să lăsăm emoţiile la hotel şi să ne simţim extraordinar de bine.

Abia aşteptăm să ne bucurăm, şi să ne distrăm, şi să fim extraordinar de energici şi să-i bucurăm pe toţi cu ceea ce am pregătit noi un an de zile, destul de intens„, a spus Sandra Izbaşa la ieşirea din biserică.

Soţul Sandrei este chiar nepotul lui Ştefan Bănică Jr. Răzvan Bănică este un cunoscut actor din România. Acesta a dezvăluit ce trăiri a avut în momentul în care a văzut-o pe Sandra Izbaşa în rochie de mireasă.

Reclamă

Am încercat să ne odihnim cât de mult am putut, însă emoţiile nu ne-au lăsat să o facem până la capăt. Dar suntem foarte bine, suntem împliniţi şi recunoscători lui Dumnezeu că suntem aici, împreună, alături de toţi cei dragi, şi vă mulţumim!

(Reporter: Cum ai reacţionat când ai văzut-o îmbrăcată aşa?) Eu ştiam cum va arăta rochia, dar nu ştiam varianta finală. Chiar dacă aş fi ştiut-o, momentul pe care l-am trăit astăzi când am văzut-o a fost unic şi irepetabil„, a declarat Răzvan Bănică.

Două perechi de naşi au avut Sandra Izbaşa şi Răzvan Bănică. Andreea Răducan s-a bucurat că a putut avea acest rol. Mirii şi-au făcut apariţia la biserică într-o maşină de epocă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Răducan: „Sunt momente frumoase, de care ne vom aduce aminte cu bucurie”

Dar ce frumos prilej să ne reîntâlnim eu cu colegele şi cu antrenorii. Ne ştim de copii, o mare parte dintre noi şi, iată, vedem cum, ne întâlnim cu copiii noştri. Sunt momente frumoase, de care ne vom aduce aminte cu bucurie. Întotdeauna avem ce să povestim… fiecare întâlnire cu antrenorii, cu fetele, este un prilej chiar de mare sărbătoare şi de mare bucurie.

Ziua de azi, care este una cu totul specială pentru Sandra şi pentru soţul ei, Răzvan, dar şi pentru noi. Şi pentru mine, pentru soţul meu, ca şi naşi… pentru colegele noastre, sunt convinsă că şi pentru antrenori, de asemenea.

Noi suntem o pereche de naşi şi mai avem o pereche de naşi, foarte drăguţi, cu care o să facem echipă, aşa încât emoţiile eu zic că sunt împărţite, dar cred că ne vom descurca foarte bine. Şi pe Sandra, şi pe Răzvan, îi cunoaştem foarte bine. Am făcut o repetiţie acum doi ani, odată cu cununia civilă, astfel încât astăzi ar trebui să fim în formă.

Cred că, fiecare dintre noi, într-o zi atât de frumoasă, în primul rând încercăm să venim cu o atitudine pozitivă, cu gânduri bune, şi apoi ne mai smăcuim ca să arătăm altfel decât în costumul de gimnastică şi în treningul de concurs. Astăzi am rămas cu paietele din costumele noastre de concurs„, a declarat Andreea Răducan.

Sandra Izbaşa are în palmares două medalii de aur la Jocurile Olimpice, obţinute la Beijing 2008 și Londra 2012. În total, ea a cucerit 17 medalii în carieră, la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice. Retrasă din gimnastică în 2014, atunci când avea doar 24 de ani, Sandra Izbaşa activează ca antrenoare în cadrul clubului CSA Steaua. Ea a fost legitimată la CSA Steaua şi în perioada în care evolua în competiţii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și