Închide meniul
Foto

„E leneşă! Intră cu noroi în casă!” Cum a putut să apară vedeta din România care a fost făcută de râs de soţ: „Mi se urcă părul în cap de nervi!”

Publicat: 18 mai 2021, 18:12

Reclamă
„E leneşă! Intră cu noroi în casă!” Cum a putut să apară vedeta din România care a fost făcută de râs de soţ: „Mi se urcă părul în cap de nervi!”

Sânziana Buruiană, alături de Nicolae Zuluf | Sursa: Facebook

Nicolae Zuluf, acuzaţii dure la adresa soţiei sale

Sânziana Buruiană, apariţie incredibilă. Acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, Sânziana Buruiană a oferit o imagine fabuloasă pe străzile din Bucureşti. Sânziana Buruiană a fost surprinsă în timp ce ţinea în mână o pereche de pantofi, în timp ce era încălţată cu balerini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană, apariţie incredibilă cu pantofii în mână

Sânziana Buruiană era însoţită de fiica sa, dar şi de un amic. Ipostaza în care a apărut Sânziana Buruiană este una amuzantă având în vedere că a fost acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, scrius cei de la Ciao.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire.

Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp”, declara Nicolae Zuluf despre soția lui în urmă cu ceva timp.

Sânziana Buruiană nu vrea să mai audă de Andreea Tonciu

Sânziana Buruiană nu vrea să mai audă de Andreea Tonciu. Vedeta a uitat că fosta ei prietenă a ajutat-o să îl întâlnească pe actualul ei soţ, Nicolae Zuluf. Cele două nu îşi mai vorbesc de mai bine de cinci ani. Divele s-ar fi certat la nunta Andreei Tonciu. De vină ar fi mâncarea care ar fi fost servită în complexul de lux.

Reclamă

„Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite”, a spus, în acele momente, Sânziana Buruiană.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și