Închide meniul
Foto

Sânziana Buruiană nu vrea să mai audă de Andreea Tonciu. Motivul este halucinant: „Mi-a fost foarte rău!”

Reclamă

Publicat: 17 mai 2021, 14:51

Sânziana Buruiană nu vrea să mai audă de Andreea Tonciu. Motivul este halucinant: „Mi-a fost foarte rău!”

Colaj Instagram

Andreea Tonciu s-a măritat în 2016

Cele două nu îşi mai vorbesc de mai bine de cinci ani. Divele s-ar fi certat la nunta Andreei Tonciu. De vină ar fi mâncarea care ar fi fost servită în complexul de lux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană nu vrea să mai audă de Andreea Tonciu: „Mi-a fost rău, m-am ţinut de pereţi!”

În weekend, Andreea a împlinit 35 de ani. Întrebată dacă a sunat-o să îi facă urările, Sânziana Buruiană a răbufnit.

Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine.

Eu sunt ocupată cu filmările pentru reality-ul nostru, facem lucruri frumoase pentru copii și asta mă bucură foarte mult. Eu nu am timp de răutăți. În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene„, a declarat Sânziana Buruiană pentru playtech.ro.

Sânziana Buruiană nu vrea să mai audă de Andreea Tonciu. „Războiul” poate căpăta din nou proporţii. A fost declanşat încă din 2016, atunci când Andreea Tonciu s-a căsătorit cu Daniel Niculescu. Naşii cuplului au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol.

E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, a spus, în acele momente, Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană este căsătorită cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf şi-a pus ghetele în cui şi a devenit familist convins. Fostul fotbalist s-a căsătorit în urmă cu şase ani cu Sânziana Buruiană şi are deja doi copii. Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Eram prieten cu Tonciu și cu Mitea, ei erau împreună! Eu m-am întâlnit și cu alte vedete! Tonciu mi-a zis că Sânziana era într-o relație și că nu prea se poate. Dar eu pe Sânziana aș fi vrut-o dintre toate vedetele astea. Așa am simțit eu că ea este aleasa, mama la copii. Și așa a și fost!„, a declarat Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Nicolae Zuluf a anunţat că are şi motive de supărare în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată şi că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine.

Nu-mi place că nu e ordonată. Intră încălțată pe mochetă, nu are grijă de mașină, uită cheile. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire. Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp„, a fost reacţia surprinzătoare a fostului fotbalist.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și