Închide meniul
Foto

Sânziana Buruiană i-a organizat fiicei un botez spectaculos. Micuța Antonia, plimbată într-o limuzină decorată cu un milion de cristale

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 11:44

Sânziana Buruiană i-a organizat fiicei un botez spectaculos. Micuța Antonia, plimbată într-o limuzină decorată cu un milion de cristale

Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf / Facebook

Celebrul cuplu din România a tot amânat evenimentul din cauza pandemiei. Fetița lor a împlinit 9 luni și va fi botezată joi, 15 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană i-a organizat fiicei un botez spectaculos

Sânziana profită de faptul că autoritățile au relaxat restricțiile. A putut astfel să invite 70 de persoane la un restaurant de lux din Cernica. Nu s-a uitat la bani când a fost vorba de principala atracție a evenimentului. A închiriat o mașină decorată cu un număr uriaș de cristale.

Are un milion de cristale, va fi un botez care va străluci la propriu și la figurat. Am așteptat foarte mult și am zis ca măcar să fie un botez așa cum mi-l doresc, vara, la piscină. Vreau ca toate fetele să-și aducă costumele de baie, sper să avem vreme frumoasă!”, a declarat Sânziana pentru click.ro.

Și obiectele vestimentare ale Antoniei vor fi împodobite cu zeci de cristale Swarovski. Până și suzeta și botoșeii au pietre prețioase!

Limuzina închiriată de Sânziana Buruiană
Limuzina închiriată de Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană, criticată de soţul ei

Nicolae Zuluf s-a plâns deseori de obiceiurile soției. Este supărat că Sânziana nu este organizată şi că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine.

Reclamă

Nu-mi place că nu e ordonată. Intră încălțată pe mochetă, nu are grijă de mașină, uită cheile. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire. Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu„, a dezvăluit Zuluf, la începutul acestui an, pentru Antena Stars.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și