Închide meniul
Foto

Vedeta acuzată de soţ că intră cu noroi în casă şi că e leneşă a mai primit o lovitură: „Mă trezesc că zice că are totul planificat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2021, 8:56

Vedeta acuzată de soţ că intră cu noroi în casă şi că e leneşă a mai primit o lovitură: „Mă trezesc că zice că are totul planificat!”

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană, căsnicie cu năbădăi

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană sunt căsătoriţi

Sânziana Buruiană s-a enervat după ce prietena ei cea mai bună, Elena Ionescu, nu a inclus-o pe ea şi pe soţul ei, Nicolae Zuluf, în planurile de vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană se aştepta ca prietena ei să o includă în planurile de vacanţă. Nu s-a întâmplat acest lucru, iar vedeta s-a plâns soţului ei.

Mă trezesc că zice Elena că ea are totul planificat și pleacă într-o vacanță. Noi am tot discutat că vrem și noi să mergem în vacanță, să fim cu toții, și acum ea avea totul planificat, se uita după un iaht în Turcia. (…) Nu ne-a întrebat dacă putem să mergem, nu a zis nimic”, i-a povestit Sânziana Buruiană soțului ei, Nicolae Zuluf, la Antena Stars, conform Spynews.

Răspunsul a venit imediat din partea Elenei Ionescu.

Probabil că ea aa aflat atunci că eu plec în vacanță. Noi vorbiserăm la un moment dat să mergem împreună în următoarea vacanță pe care o s-o avem, doar că în această conjunctură, fără copii, nu aveam cum să-i dau prea multe informații, și a fost și foarte repede. (…) O simt că s-a răcit față de mine. Sper să se remedieze cât mai curând treaba”, a spus Elena Ionescu.

Reclamă

Sânziana Buruiană, criticată de soţul ei

Nicolae Zuluf i-a reproşat soţiei sale că intră cu noroi în casă şi că nu face nimic.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, s-a plâns Nicolae Zuluf de soţia sa la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și