Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan. Ce a putut să îi facă Laurenţiu Reghecampf. Dezvăluiri incredibile

Reclamă

Publicat: 16 mai 2022, 14:52

Sarah Dumitrescu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan. Ce a putut să îi facă Laurenţiu Reghecampf. Dezvăluiri incredibile

Sarah Dumitrescu, momente grele la tribunal

Colaj Instagram

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a făcut dezvăluiri incredibile despre mama sa. Sarah a dezvăluit cât de mult a suferit Anamaria Prodan după ce Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze pentru a-şi continua relaţia cu amanta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Anamaria Prodan a afişat, în spaţiul public, că o imagine de femeie puternică, în intimitatea familiei vedeta a suferit enorm din cauza bărbatului pe care l-a iubit ca pe ochii din cap. Sarah Dumitrescu a dezvăluit că a încercat să o consoleze cât a putut de mult pe mama sa.

Sarah Dumitrescu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan

Eu nu am putut face prea mult! Am fost alături de ea în fiecare zi, am sprijinit-o, a plâns pe umărul meu, iar tot ce pot să îi ofer eu este să fiu lângă ea și să ne aibă pe noi, copiii ei, alături.

Eu vreau că mama să fie fericită. Dacă vrea să își găsească pe cineva, o să fiu alături de ea, atâta tot!„, a spus Sarah Dumitrescu pentru click.ro.

Fiica Anamariei Prodan a dezvaluit cum face rost de bani. Sarah Dumitrescu: „Nu mai depind de mama!

Sarah Dumitrescu îşi petrece vacanţa în România, alături de mama ei. Fiica cea mică a Anamariei Prodan, în vârstă de 22 de ani, asigură că nu mai depinde de ajutorul părinţilor şi a dezvăluit cum face rost de bani.

Reclamă

Sarah este fiica din căsnicia Anamariei Prodan cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. Tânăra calcă pe urmele tatălui ei şi este legitimată la Cal Poly Mustangs. A ajuns astfel să îşi permită viaţa din Statele Unite ale Americii.

Tatăl meu a fost norocul meu în viață, fără el nu eram aici. Eu fac parte din lotul național al României. Eu am banii mei, am salariul meu. Ce îmi dă mama e cadou, sau dacă vrea ea să-mi dea ceva, dar eu nu depind de mama mea„, a declarat Sarah Dumitrescu la antenastars.ro.

Sportiva a trecut prin momente emoţionante luna trecută, când a însoţit-o la Tribunal pe Anamaria Prodan. Agentul de jucători a avut al doilea termen în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. A izbucnit în plâns în momentul în care l-a văzut pe fratele ei vitreg, Luca Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu a ţinut să anunţe că nu a mai discutat cu antrenorul Universităţii Craiova şi că o susţine 100% pe Anamaria Prodan.

„(Reporter: Ai mai vorbit cu Laurențiu Reghecampf, tatăl tău vitreg? În ce relații mai sunteți?) Eu, personal, nu am mai comunicat cu el! Eu sunt alături de mama mereu, iar dacă va avea nevoie de ceva de la mine mereu o să-i fiu alături„, a precizat fiica Anamariei Prodan pentru click.ro.

Recomandări
  • Sarah Dumitrescu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și