Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu a uimit pe toată lumea! Cum a fost surprinsă fata Anamariei Prodan. „Cine te crezi”

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2023, 15:35

Reclamă
Sarah Dumitrescu a uimit pe toată lumea! Cum a fost surprinsă fata Anamariei Prodan. „Cine te crezi”

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, apariţie total surprinzătoare

Sarah Dumitrescu, în timpul unui interviu / WOWnews

Sarah Dumitrescu a uimit pe toată lumea cu ultima fotografie postată pe reţelele de socializare. Fata Anamariei Prodan a apărut cu o rochie de prinţesă, dar şi cu o coroniţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, ea a scris şi un schimb de replici imaginar, în care ar fi fost întrebată „Cine de crezi?”, răspunsul ei fiind chiar imaginea postată, o apariţie care i-a uimit pe fanii de pe reţelele de socializare.

Sarah Dumitrescu a uimit pe toată lumea

Pentru a se menţine în formă, fiica cea mică a Anamariei Prodan trage tare la sala de forţă. Sarah Dumitrescu trage tare pentru a putea să se întoarcă la antrenamentele echipei de baschet Cal Poly, echipă care reprezintă California Polytechnic State University.

Pe de altă parte, tânăra în vârstă de 23 de ani a avut un 2022 de coşmar. S-a accidentat şi a ajuns din nou pe masa de operaţie. A avut nevoie de a treia intervenţie chirurgicală la genunchi şi de atunci încearcă să se recupereze.

Reclamă

Sarah Dumitrescu, marcată de divorţul Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a recunoscut că este marcată de divorţul Anamariei Prodan. Fiica cea mică a agentului de jucători a anunţat că şi ea a trecut, de curând, printr-o despărţire. Aşa a ajuns să ia o decizie drastică. Baschetbalista în vârstă de 23 de ani şi-a făcut planul.

Sarah nu a avut parte de linişte şi a fost dată peste cap de scandalul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Au fost probleme cu repetiţie. Şi tatăl ei, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, s-a despărţit de Anamaria Prodan.

Tânăra sportivă este hotărâtă acum să îşi îndrepte toată atenţia spre carieră şi să revină cât mai repede la echipa de club. A luat decizia drastică să nu îşi mai dorească, pentru moment, o relaţie.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg. Nu vreau să trec prin ce a trecut ea.

Nu (n.r. dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie”, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și