Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi în faţa mamei sale: „A fost foarte greu!” Fiica Anamariei Prodan, moment copleşitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 decembrie 2023, 12:25

Reclamă
Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi în faţa mamei sale: „A fost foarte greu!” Fiica Anamariei Prodan, moment copleşitor

Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi în faţa mamei sale

Colaj Capturi Youtube

Sarah Dumitrescu nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a apărut cu ochii în lacrimi în faţa mamei sale. Anamaria Prodan a avut-o invitată la podcastul său chiar pe fiica cea mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu s-a emoţionat în momentul în care a vorbit despre trecut şi şi-a adus aminte de anii de liceu. Sarah i-a mulţumit public mamei sale, cu lacrimi în ochi, pentru sprijinul pe care i l-a acordat.

Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi în faţa mamei sale

„Îmi place să fiu acasă. Cât timp am fost plecată, mereu veneam acasă să îi văd pe mama, tata, pe Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior), pe toți. Așa că da, a fost foarte greu. Nu există zi în care să mă uit în trecut și să nu îți mulțumesc (n.r. se uită la Anamaria Prodan) că m-ați trimis acolo (n.r. în America). Am cele mai frumoase amintiri din liceu și din anii mei petrecuți în America„, a spus Sarah Dumitrescu în podcastul Anamariei Prodan.

Schimbarea radicală făcută de Sarah Dumitrescu

Schimbarea radicală făcută de Sarah Dumitrescu. Fiica Anamariei Prodan şi-a uimit fanii cu noul look. Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan şi o prezenţă activă pe reţelele de socializare. Sursa citată notează că în acea seară toţi participanţii la petrecerea din club trebuiau să poarte alb.

Sarah Dumitrescu a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte aspectul fizic. Superba fiică a Anamariei Prodan s-a vopsit. A renunţat la culoarea blondă şi s-a vopsit şaten. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Fanii au apreciat imediat decizia luată de Sarah Dumitrescu. „Să nu te mai faci niciodată blondă, eşti superbă aşa!„, „Îmi place maxim culoarea„, „Eşti superbă„, „Regina României” sau „Frumuseţea mea” sunt câteva dintre mesajele primite de Sarah Dumitrescu.

Cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan

S-a aflat cum arată iubitul la care visează fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a recunoscut că este singură şi că îşi caută fericirea în dragoste. Tânăra în vârstă de 23 de ani a oferit detalii despre viaţa ei şi asigură că nu se grăbeşte să se implice într-o relaţie.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a trecut peste cel mai greu moment. A lăsat în urmă accidentările care au ţinut-o un an departe de baschet şi a revenit cu forţe proaspete. Sarah a participat alături de naţionala României la Jocurile Francofoniei, care au avut loc în Congo. A fost asaltată de fani.

Reclamă 4 / 0/3

„În ceea ce privește fizicul, trebuie să fie un bărbat înalt, am nevoie de un bărbat înalt lângă mine„, a precizat Sarah Dumitrescu la spynews.ro.

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie şi-ar dori să fie susţinută necondiţionat în carieră.

Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici.

Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine„, a mai precizat Sarah.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și