Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, dezvăluirea anului despre fratele său: „Are deja!” Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie radicală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 martie 2022, 17:53

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, dezvăluirea anului despre fratele său: „Are deja!” Fiul lui Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie radicală

Sarah Dumitrescu, alături de Anamaria Prodan

Foto: Instagram Sarah

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a făcut o dezvăluire fără precedent despre fratele său, Bebeto. Fiul Anamariei Prodan şi al lui Laurenţiu Reghecampf are deja prietenă. Laurenţiu Reghecampf Jr. are 13 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a oferit un interviu în exclusivitate celor de la XNS în care a vorbit despre familia sa.

Sarah Dumitrescu, dezvăluire de senzaţie despre fratele său

Am o soră mai mare și ea prima care face toate lucrurile. Prima care merge în club, prima care își face iubit. Vedeam cum merge cu ea și când venea rândul meu mai scoteam ceva, mai adăugam ceva. Păi… deja are. (n.r. – prietenă). Eu încă îl văd ca pe un bebeluș. Nu pot să mă uit la Bebe și să zic că «Gata, a crescut!»„, a spus Sarah Dumitrescu la spynews.ro.

Decizia radicală luată de Rebecca Dumitrescu, fata Anamariei Prodan

Rebecca Dumitrescu a luat o decizie radicală, în plin scandal de divorț al Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Rebecca s-a mutat la Los Angeles, unde îș urmărește visul de a deveni designer vestimentar.

”Îmi place Dubai, dar e prea mult pentru mine. Aici am copilărit. În Los Angeles nu am pe nimeni, în afară de sora mea, care de-abia s-a mutat acolo. Până atunci am fost singură. Mă înțeleg foarte bine cu sora mea. Suntem cele mai bune prietene. Ea a rămas în America, unde muncește. Rebecca e pasionată de design vestimentar și face un internship acolo”, a dezvăluit Sarah Dumitrescu, la Xtra Night Show.

Reclamă

Rebecca Dumitrescu, derapaj după ce a fost jignită: „Sunteți niște animale”

Cu o lună în urmă, Rebecca Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o izbucnire nervoasă pe reţelele de socializare, la scurt timp după ce Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că a ajutat-o.

Mai exact, fiica cea mică a Anamariei Prodan a postat pe Instagram o fotografie în care arată un semn obscen. Fanii au reacţionat imediat şi i-au adus un val de critici, în contextul în care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în plin scandal de divorţ.

„Toți oamenii de 30+ de ani care îmi comentează pe poză să mă omor și toate cuvintele scârboase, să vă fie rușine, înainte să insultați un copil în așa hal fără să știți despre ce este vorba, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă unde ați ajuns voi în viață. Eu am 22 de ani și am postat o simplă poză, care nu are legătură cu familia mea și voi sunteți niște animale care ați descoperit Instagramul”, a scris Rebecca Dumitrescu pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și