Închide meniul
Foto

Chinuri groaznice pentru Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, la doar o zi după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere

Reclamă

Publicat: 12 septembrie 2022, 17:08

Chinuri groaznice pentru Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, la doar o zi după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere

Dramă pentru Sarah Dumitrescu

Profimedia

Chinuri groaznice pentru Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, la doar o zi după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a avut parte de o nouă intervenţie chirurgicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a suferit o nouă accidentare la genunchi şi a fost nevoită să se opereze, scrie gsp.ro.

Chinuri groaznice pentru Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu se afla în România, la lotul național, când s-a accidentat.  Aceasta a avut nevoită urgentă de o operaţie. Sarah Dumitrescu s-a operat la o clinică din Cluj, mai scrie sursa mai sus citată. Sarah Dumitrescu a trecut printr-un adevărat calvar din cauza accidentărilor. În 2020, ea a suferit o accidentare asemănătoare la genunchi.

Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

E sărbătoare în familia Anamariei Prodan. Fiica agentului de jucători, Sarah Dumitrescu, a împlinit 22 de ani. Vedeta i-a transmis un mesaj plin de emoţie baschetbalistei.

Anamaria Prodan a uitat de scandalul de divorţ în care este, de mai bine de un an, cu Laurenţiu Reghecampf. Fiica ei din prima căsătorie, care e de o frumuseţe ieşită din comun (vezi GALERIA FOTO de mai jos) îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Reclamă

„La mulți ani, îngerul vieții mele, Sarah. Te iubeşte mama fără mărginele și sunt atât de mândră de tine încat nu pot să exprim în cuvinte ! Să-mi trăiești o mie de ani și sa rămâi același om minunat și același suflet pur. Proud to be your mother angel (n.r. Mândră să îţi fiu mamă, îngerule)”, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit. Acesta nu are legătură cu cel de-al doilea divorţ al mamei ei. Anamaria Prodan urmează să se despartă de Laurenţiu Reghecampf, cel care are deja un copil cu amanta lui, Corina Caciuc.

Sarah este fiica cea mică a Anamariei, din căsătoria cu fostul baschetbalit Tibi Dumitrescu. Tânăra de 22 de ani calcă pe urmele tatălui ei şi este legitimată la Cal Poly Mustangs. Şi-a petrecut vacanţa în România şi s-a antrenat cu lotul naţional de baschet feminin.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu a trecut prin momente dificile în carieră şi a suferit două accidentări grave. Totuşi, a dezvăluit că nimic nu s-a comparat cu momentul în care s-a mutat în Statele Unite. În încercarea de a trăi visul american, adaptarea la noul stil de viaţă a fost cruntă. Acum se felicită că a trecut cu bine peste acea perioadă.

„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru antenastars.ro.

Sarah Dumitrescu i-a mulţumit tatălui ei. Cum face rost de bani

Sarah Dumitrescu îşi petrece vacanţa în România, alături de mama ei. Fiica cea mică a Anamariei Prodan asigură că nu mai depinde de ajutorul părinţilor şi a dezvăluit cum face rost de bani.

Tatăl meu a fost norocul meu în viață, fără el nu eram aici. Eu fac parte din lotul național al României. Eu am banii mei, am salariul meu. Ce îmi dă mama e cadou, sau dacă vrea ea să-mi dea ceva, dar eu nu depind de mama mea„, a declarat Sarah Dumitrescu.

Sportiva a trecut prin momente emoţionante, când a însoţit-o la Tribunal pe Anamaria Prodan. Agentul de jucători a avut al doilea termen în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. A izbucnit în plâns în momentul în care l-a văzut pe fratele ei vitreg, Luca Reghecampf.

„(Reporter: Ai mai vorbit cu Laurențiu Reghecampf, tatăl tău vitreg? În ce relații mai sunteți?) Eu, personal, nu am mai comunicat cu el! Eu sunt alături de mama mereu, iar dacă va avea nevoie de ceva de la mine mereu o să-i fiu alături„, a precizat fiica Anamariei Prodan pentru click.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Chinuri groaznice pentru Sarah Dumitrescu
  • Probleme de sănătate pentru fiica Anamariei Prodan

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și