Închide meniul

Scandal de proporţii în familia Becali. Fosta amantă a lui Giovanni cere, în instanţă, să primească 85.000 de euro! La mijloc este un copil

Reclamă

Publicat: 20 septembrie 2021, 9:42

Scandal de proporţii în familia Becali. Fosta amantă a lui Giovanni cere, în instanţă, să primească 85.000 de euro! La mijloc este un copil

Giovanni Becali, dat în judecată

Hepta

Cei doi ar fi fost trei ani împreună, din relaţie rezultând un băiat. Giovanni nu a recunoscut niciodată copilul şi a refuzat să facă testul de paternitate. A fost chemat însă în instanţă şi a pierdut procesul. Judecătorii au stabilit executarea silită pentru acea sumă, dar soţia impresarului a atacat decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali, chemat din nou la Tribunal

Pentru a-şi primi banii, fosta amantă a cerut scoaterea la licitaţie a mai multe apartamente deţinute de Giovanni Becali în zona Floreasca din Bucureşti. Soţia agentului de jucători deţine cotă parte din acestea şi încearcă să schimbe prima decizie.

Pe 29 septembrie ar urma să se dea verdictul final după ce, săptămâna trecută, s-a amânat pronunţarea.

Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr….., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr….). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi.

Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr…. Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei”, au precizat magistrații, în sentinţa contestată de soția lui Ioan Becali, potrivit spynews.ro.

Reclamă

Giovanni Becali a fost implicat şi într-un alt scandal de proporţii, după ce s-a ocupat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Gigi Becali a încasat 13 milioane de euro, sumă record pentru fotbalul românesc. Exclusă de negocieri, Anamaria Prodan a lansat acuzaţii dure şi l-a dat în judecată pe internaţionalul român.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și