Scandal de proporţii în familia Becali. Fosta amantă a lui Giovanni cere, în instanţă, să primească 85.000 de euro! La mijloc este un copil

Publicat: 20.09.2021, 9:42.

Scandal de proporţii în familia Becali. Giovanni Becali a fost chemat din nou în instanţă de fosta sa amantă. Femeia, care este o avocată stabilită în Austria, cere 85.000 de euro, cu titlul de pensie alimentară.

Giovanni Becali, chemat în instanţă de fosta amantă

Giovanni Becali, dat în judecată

Hepta

Cei doi ar fi fost trei ani împreună, din relaţie rezultând un băiat. Giovanni nu a recunoscut niciodată copilul şi a refuzat să facă testul de paternitate. A fost chemat însă în instanţă şi a pierdut procesul. Judecătorii au stabilit executarea silită pentru acea sumă, dar soţia impresarului a atacat decizia.

Giovanni Becali, chemat din nou la Tribunal

Pentru a-şi primi banii, fosta amantă a cerut scoaterea la licitaţie a mai multe apartamente deţinute de Giovanni Becali în zona Floreasca din Bucureşti. Soţia agentului de jucători deţine cotă parte din acestea şi încearcă să schimbe prima decizie.

Pe 29 septembrie ar urma să se dea verdictul final după ce, săptămâna trecută, s-a amânat pronunţarea.

Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr….., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr….). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi.

Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr…. Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei”, au precizat magistrații, în sentinţa contestată de soția lui Ioan Becali, potrivit spynews.ro.

Giovanni Becali a fost implicat şi într-un alt scandal de proporţii, după ce s-a ocupat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Gigi Becali a încasat 13 milioane de euro, sumă record pentru fotbalul românesc. Exclusă de negocieri, Anamaria Prodan a lansat acuzaţii dure şi l-a dat în judecată pe internaţionalul român.

AS. RO LIVE

Bernadette Szocs, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Cristi Borcea, apariţie în premieră alături de Carolyn
Diverse • 16 oct., 16:54
FOTO
Cristi Borcea nu s-a mai abţinut! Cum a pus mâna pe o sumă imensă de bani soţul Valentinei Pelinel: „Le-am luat 4 milioane de euro”
Anamaria Prodan şi Dennis Man
Fotbal • 6 oct., 16:54
Anamaria Prodan îl aşteaptă la Tribunal pe Dennis Man. „Am avocaţi. Contractul trebuie respectat!”. Anunţ de ultimă oră!
Extra • 14 sept., 22:43
Ioan Becali a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi va fi operat. Ce problemă de sănătate are
Antena 1
Alena Mazanik are părul atât de lung, că "i se prind deseori insecte în el". Cum arată tânăra și cât măsoară podoaba ei capilară
Top citite
Iuliu Mureșan și-a pus mâinile în cap când a aflat că Dario Bonetti ar putea veni în locul lui Mircea Rednic. Ce se întâmplă la Dinamo
1
Iuliu Mureșan și-a pus mâinile în cap când a aflat că Dario Bonetti ar putea veni în locul lui Mircea Rednic. Ce se întâmplă la Dinamo
Ultimele știri
11:59 FCSB – Mioveni 3-0 | Mihai Stoica iese la contraatac: „Numai lamentări prin studiouri”. Ce reclamă oficialul vicecampioanei 11:51 VIDEOFază monumentală la finalul meciului Lazio – Inter 3-1. Ce a putut face Luiz Felipe. Arbitrul l-a eliminat direct 10:57 Cosmin Olăroiu, dat de gol! Ce a făcut antrenorul înainte de FCSB – Mioveni: „Acum am dat din casă” 10:43 Mirel Rădoi, atacat fără menajamente: „Nu l-am cunoscut aşa ranchiunos”. Neconvocarea lui Ronaldo Deaconu, motivul discordiei 10:10 Momente dramatice pentru Denis Drăguș: i-a fost anulat un gol după 7 minute și Standard a fost egalată în minutul 90+10 9:22 Finală incredibilă la Indian Wells. Cei doi nu câștigaseră niciun meci în California până la ediția 2021 9:04 Lovitură dură pentru Gigi Becali! A pierdut o mare sumă de bani. Totul a devenit oficial 9:02 Nota primită de Ciprian Tătărușanu după AC Milan – Verona 3-2. Ce au spus italienii după primul meci al românului din acest sezon 8:51 Ianis Hagi are Scoţia la picioare! Cuvinte uriaşe la adresa românului după meciul cu Hearts: „Este adevăratul număr 10” 8:37 FCSB – Mioveni 3-0 | Ilie Dumitrescu, șocat de penalty-ul primit de FCSB. ”Eu am stat 15-20 de minute, am revăzut cu colegii faza asta”
Close