Închide meniul

Scandal la Beijing. Rusia riscă să piardă medalia de aur câștigată la patinaj pe echipe, care ar ajunge la americani

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 17:58

Reclamă

Echipa rusă de patinaj artistic care a câștigat aurul la Beijing se află în centrul unei examinări. Ceremonia de acordare a medaliilor a fost amânată din cauza unor probleme juridice nespecificate care „au apărut la scurt timp”. Comitetul Olimpic Rus (ROC) a câștigat aurul la începutul acestei săptămâni, SUA argintul, iar Japonia bronzul. Cu toate acestea, ceremonia programată să aibă loc marți, a fost amânată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Citeşte continuarea pe observatornews.ro

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins 8:10 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB şi va juca la o rivală din Liga 1! „Ne-am înţeles, suntem încântaţi” 0:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6 13
mai
23:38
„Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!”
13
mai
23:21
„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”
Vezi toate știrile
Citește și