Închide meniul

Scandal la Laboratorul Antidoping Bucureşti, după un test pozitiv de Covid-19. Balaj: ”Directoarea știa de săptămâna trecută de simptomele doamnei și nu a zis nimic”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2020, 14:47

Scandal la Laboratorul Antidoping Bucureşti, după un test pozitiv de Covid-19. Balaj: ”Directoarea știa de săptămâna trecută de simptomele doamnei și nu a zis nimic”

Cristi Balaj a anunţat un nou transfer la CFR Cluj

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Asta pentru că directoarea laboratorului, Cristina Stan, nu le-ar fi transmis tuturor simptomele pe care femeia le avea deja cu o săptămână în urmă. Abia miercuri seară le-a trimis angajaților să nu mai vină la serviciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am informat deja DSP-ul, le-am oferit numele tuturor celor din laborator și acum așteptăm un răspuns de la ei. Nu mai are nimeni simptome și sperăm să fim bine cu toții", a spus Stan, pentru gsp.ro.

Cristi Balaj: ”Indirect, am intrat în contact cu femeia depistată pozitiv cu Covid-19”  

Cristi Balaj a confirmat că Stan știa de săptămâna trecută că angajata avea simptomele care pot duce spre Coronavirus-19. 

”Direct, nu am intrat în contact cu ea, dar indirect, da! Dânsa a venit pe 15 aprilie la birou și a lăsat o adeverință la secretariul ANAD, adică la secretara mea. Plus că a intrat în contract cu cei de la pază, cu care am intrat și noi… Îmi pare rău că n-am fost anunțați mai repede de cei de la laborator, pentru că puteam să luăm alte măsuri de prevenție, pentru a sprijini angajații și familiile acestora.

A făcut febră foarte mare! Ieri dimineață (22 aprilie), din ce știu, i-a fost foarte rău, a chemat salvarea, care a luat-o și a dus-o la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș". Apoi a ajuns la Spitalul "Victor Babeş", unde a ieșit pozitiv la testul de coronavirus, astăzi.

Reclamă

Directoarea de la laborator nu ne-a zis nimic nouă despre asta. Abia astăzi, când rezultatul a fost pozitiv, la ora 12:00 am fost anunțați la ANAD că există o persoană cu coronavirus. Directoarea știa de simptomele doamnei încă de săptămâna trecută. Oricum, din sursele noastre, oamenii noștri din Agenție aflaseră de problemele doamnei și și-au dat seama că simptomele sunt cele asimilate cu coronavirus. Am luat măsuri de prevenție încă de ieri dimineață, prin izolarea unor angajați ai agenției”, a spus Balaj, pentru gsp.ro. 
 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și