Închide meniul

Scandal provocat de omul căruia Ion Ţiriac i-a spus că îi va da 10 milioane de euro dacă îi va cere! Afirmaţia făcută în direct la TV, la adresa iubitei altui bărbat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2021, 11:31

Scandal provocat de omul căruia Ion Ţiriac i-a spus că îi va da 10 milioane de euro dacă îi va cere! Afirmaţia făcută în direct la TV, la adresa iubitei altui bărbat

Ion Țiriac şi Boris Becker au o relaţie de prietenie

Profimedia

„Se spune că cele mai frumoase femei sunt din Ungaria! Nu stiu daca e adevărat, dar ea e, cu siguranță, foarte drăguță!”, a spus Boris Becker la BBC după ce a apărut un cadru cu Anett Boszormenyi, iubita lui Marton Fucsovics.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derapajul lui Boris Becker, taxat imediat

Replica a venit imediat din partea lui Stephanie Hilborne, CEO al organizației caritabile care apară drepturile femeilor în sport. Aceasta a condamnat cu fermitatea afirmaţia lui Boris Becker.

Asociația Caritabilă a Femeilor în Sport a lucrat decenii pentru a schimba cultura sportivă, inclusiv pentru a pune capăt obiectificării femeilor. Când doi bărbați se simt confortabil să vorbească astfel despre femei – cu atât mai mult LIVE la TV – înseamnă că mai avem multe de făcut. Avem nevoie că toată lumea să înțeleagă modul în care aceste remarci le afectează pe femei și fete. Nu ar trebui să fim o inspirație pentru fetele din următoarea generație în loc să vorbim despre aspectul femeilor?”, a spus aceasta, conform Daily Mail.

Boris Becker şi Ion Ţiriac, colaborare fantastică

Ion Ţiriac şi-a făcut un nume în tenis şi ca manager după ce a început colaborarea lui Boris Becker. Ţiriac l-a manageriat 9 ani pe Becker, timp în care neamţul avea să intre în istoria tenisului. Relația lor profesională a început în 1984 și avea să dureze până în 1993.

La 17 ani, Boris Becker cucerea Wimbledon-ul în 1985 și uimea o lume întreagă. De asemenea, Becker a rămas şi până acum cel mai tânăr câştigător la Wimbledon din istorie.

Reclamă

El e parte din viața mea. Nimeni nu-mi poate răpi acest lucru. Dacă are nevoie de zece milioane de euro pentru a face ceva, pentru a începe o afacere, atunci îi voi împrumuta acești bani”, spunea omul de afaceri în 2017.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și