Închide meniul

Scandal uriaş pentru Walter Zenga! Primele două soţii ale italianului sunt la cuţite. "S-a prefăcut că e prietenă cu mine". Ce se întâmplă cu Raluca

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 10:59 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Scandal uriaş pentru Walter Zenga! Primele două soţii ale italianului sunt la cuţite. "S-a prefăcut că e prietenă cu mine". Ce se întâmplă cu Raluca

ProfimediaImages

Scandal în familia lui Walter Zenga

"Roberta Termali s-a prefăcut că e prietenă cu mine şi s-a cuplat cu el", a spus Elvira, cea cu care Walter are un copil, Jacopo. De asemenea, cu Roberta, el are doi băieţi, Andrea şi Nicolo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga şi Raluca s-au răzgândit în privinţa divorţului

Revenind la realitate, Zenga se află în centrul unui alt scandal. După ce a anunţat la finalul anului că va divorţa de frumoasa Raluca, el a revenit asupra deciziei. Cei doi sunt căsătoriţi de 14 ani.

"Puteţi să fiţi siguri că nu ne-am despărţit. Postarea de atunci am şters-o după opt ore. Niciodată nu voi pune care care să-i afecteze pe copiii mei pe reţelele sociale. Indiferent care este relaţia între noi, un tată trebuie să-şi apere copiii", a declarat Walter Zenga, citat de fcinter1908.it.

Walter Zenga a anunţat că divorţează de Raluca Zenga

La începutul lunii octombrie, Walter a anunţat pe contul său de Instagram că se va despărţi de Raluca. A şters postarea la scurt timp după ce a devenit virală.

Reclamă

"Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media, cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de altre interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra…

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!", a postat Walter Zenga.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Walter Zenga a făcut un anunţ neaşteptat
  • Ce a spus despre divorţul de Raluca Zenga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și