Închide meniul
Foto

Scene incredibile în sala de judecată, de faţă cu Luca Reghecampf, Bebeto şi Sarah Dumitrescu. Ce i-a zis Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2022, 15:21

Scene incredibile în sala de judecată, de faţă cu Luca Reghecampf, Bebeto şi Sarah Dumitrescu. Ce i-a zis Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe Anamariei Prodan și acum i le face Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc și Anamaria Prodan Colaj Instagram

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri fabuloase din timpul procesului de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan i-a zis lui Laurenţiu Reghecampf are în continuarea sentimente pentru ea. Martori au fost Luca Reghecampf, Bebeto şi Sarah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a avut chef de glume cu Laurenţiu Reghecampf în sala de judecată. Vedeta a dezvăluit cum a glumit pe seama soţului său.

Anamaria Prodan, glume cu Laurenţiu Reghecampf

Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: „Ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini!”. El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit. Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Ce a făcut Laurenţiu Reghecampf la tribunal și a trecut neobservat

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire incredibilă. Aceasta a spus că Laurenţiu Reghecampf a avut un comportament extrem de rece faţă de copii. Anamaria Prodan a susţinut că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a salutat copiii şi nici nu i-a atins, deşi nu îi mai văzuse de un an de zile. Anamaria Prodan a venit la procesul de divorţ însoţită de Bebeto, fiul pe care îi are cu Laurenţiu Reghecampf, şi de Sarah Dumitrescu, fiica pe care o are vedeta din căsătoria cu Tibi Dumitrescu.

Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viață lui și din viață tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a spus, extrem de mâhnită, Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a dezvăluit suma rușinoasă pe care Laurențiu Reghecampf i-o trimite, o dată la 5 luni, fiului său

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care Laurențiu Reghecampf o are cu fiul său. Vedeta a dezvăluit și suma scandalos de mică pe care i-o trimite Laurențiu Regehcampf fiului său, o dată la 5 luni. Anamaria Prodan a avut un nou term în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria a spus că, în ciuda faptului că a făcut apeluri publice pentru ca Reghecampf să își vadă fiul, acesta a cerut în instanță să își vadă fiul de două ori pe lună.

„El plătește școala copilului și o dată la 5 luni pune 100 de dolari pe cardul Revolut al minorului. Mi se pare jenant. E dureros ca un bărbat și un tată să ajungă în situația asta. Cine îl oprește să îi dea bani copilului?!”, a spus Anamaria Prodan, conform click.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și