Închide meniul
Foto

Schimbare radicală de look pentru soţia lui Ciprian Marica! Ioana a avut o apariţie rară! Cum arată acum

Reclamă

Publicat: 16 martie 2024, 11:39

Schimbare radicală de look pentru soţia lui Ciprian Marica! Ioana a avut o apariţie rară! Cum arată acum

Schimbare radicală de look pentru soţia lui Ciprian Marica! Ioana a avut o apariţie rară

Soţii Marica, sărutându-se / Instagram

Schimbare radicală de look pentru soţia lui Ciprian Marica! Ioana a apărut în ultima poză brunetă, nu blondă, aşa cum ne obişnuise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Ciprian Marica s-a pozat singură, cu o ţinută care i-a pus în evidenţă abdomenul lucrat la sală.

Schimbare radicală de look pentru soţia lui Ciprian Marica! Ioana a avut o apariţie rară

În poza respectivă, postată pe Instagram, Ioana avea culoarea părului şaten-închis. În pozele anterioare, ea era blondă.

Ioana Marcu este medic stomatolog, specializată în stomatologia pentru copii. Ea şi Ciprian Marica au împreună doi băieţi superbi.

Ciprian Marica a dat şi el like celei mai noi fotografii postate de Ioana pe reţeaua de socializare. În doar câteva ore, peste 200 de persoane au dat like postării Ioanei.

Reclamă
Cea mai nouă imagine postată de soţia lui Ciprian Marica, Ioana / Instagram
Cea mai nouă imagine postată de soţia lui Ciprian Marica, Ioana / Instagram

Reacţia lui Ciprian Marica după ce Farul a învins-o în Giuleşti pe Rapid!

Acţionarul minoritar al Farului jubilează după ce constănţenii au câştigat cu 2-1 derby-ul cu Rapid. Iată reacţia lui Ciprian Marica după ce Farul a învins-o în Giuleşti pe Rapid!

Marica a lăudat evoluţia constănţenilor din derby-ul disputat pe stadionul Giuleşti.

O seară frumoasă pentru Farul Constanța la primul meci din play-off, vine și prima victorie.

Reclamă 4 / 0/3

O partitură interpretată excelent de echipa noastră. Felicitări! Înainte, marinari!”, a scris Ciprian Marica pe Instagram.

Ciprian Marica deţine 10 procente la clubul Farul Constanţa. Acţionar majoritar este Gică Hagi. Şi celebrul Rivaldo a mai intrat în acţionariatul Farului, tot cu 10 procente.

Ciprian Marica era acţionarul majoritar al Farului în perioada în care clubul se afla în Liga a 2-a. După fuziunea cu Viitorul, Marica a rămas în acţionariat, devenind partener de afaceri cu Gică Hagi.

Ioana şi Ciprian Marica sunt naşi de cununie pentru Ioana şi Ilie Năstase

Ioana şi Ciprian Marica i-au năşit pe Ioana şi Ilie Năstase, deşi la acea vreme nu erau cununaţi religios. Ciprian Marica a explicat că a obţinut o derogare de la Biserica Ortodoxă.

Ioana Năstase mărturisea că şi ea a avut un şoc atunci când a aflat că Ioana şi Ciprian Marica nu erau cununaţi religios.

Ilie Năstase şi Ciprian Marica au avut un conflict serios în ceea ce priveşte baza sportivă din nordul Capitalei. Ilie Năstase acuza că Ciprian Marica l-a scos din fundaţia pe care el o deţinea. Cei doi s-au împăcat, în cele din urmă, iar acum administrează împreună baza care i-a fost concesionată de către stat lui Ilie Năstase, pentru ca fostul mare tenismen să creeze acolo o Academie de tenis.

Ciprian Marica a replicat senin că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot și mi-a stat inima”

Totul s-a întâmplat în ziua căsătoriei noastre. La finele slujbei, preotul a cerut certificatul de căsătorie al nașilor. La care Ciprian Marica a replicat senin că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot atunci și mi-a stat inima. Preotul mai avea puțin și cădea din picioare. Când a înțeles cele întâmplate, părintele a terminat slujba, fiindcă nu putea anula ceremonia noastră de căsătorie. 

Reclamă

Ne-a chemat însă câteva zile mai târziu, doar pe mine și pe Ilie, și ne-a mai citit câteva rugăciuni, după povestea asta. Dar Marica atunci nu a scos un cuvânt înainte. Nici el, nici partenera sa de viață!”, a declarat Ioana Simion pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și