Închide meniul

Schimbarea radicală a lui Gigi Becali! Cum arată la prima apariţie publică după trei luni

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2020, 6:43 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Schimbarea radicală a lui Gigi Becali! Cum arată la prima apariţie publică după trei luni

Hepta

Gigi Becali, prima apariţie publică după 3 luni

Becali este mai slab şi pare îmbătrânit, în fotografia în care a apărut alături de un călugăr, cu o săptămână în urmă. Becali a vorbit despre credinţă şi a şi dezvăluit de ce a părăsit viaţa publică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a dispărut Gigi Becali din spaţiul public

"La mine, o zi fără biserică și fără liturghie nu mai poate fi. De ce crezi că eu nu mai vreau să apar în public? Pentru că dacă o să ies o să fac grăire de rău și cad în slavă deșartă, trufie, mândrie. Eu, dacă mă apucam să țin post de mâncare și mă apucam totodată să vorbesc vrute și nevrute, degeaba țineam eu post și mergeam la biserică. Eu mă otrăveam tot.

Se spune că omul are depresie. E bolnav, are depresie. Dar, de fapt, nu are depresie. Nu e o boală psihică, ci este lucrarea dracilor care îți bagă și îți aduc toate mizeriile în cap pentru păcatele pe care le-ai făcut.

Acum nu se poate decât numai cu Hristos, Spovedanie, Împărtășanie, rugăciune. Acum sunt vremuri grele și cade lumea. Dar cad și mă ridic. Pentru că Dumnezeu iartă greșelile noastre «de 70 de ori câte 7», adică infinit", a dezvăluit Becali pentru sursa citată. 

Reclamă

Ioan Becali a vorbit în trecut despre motivele care au dus la dispariţia lui Gigi Becali din spaţiul public.

"A ieşit din scenă, pentru că era şi hulit de presă, el are problema… Iubirea lui. Fără biserică, religie, rugăciuni nu poate trăi. S-a aplecat spre religie, familia, nu doar el. Mama lui a trecut de 90 şi ceva de ani. Are Steaua (n.r. – FCSB), e în contact cu ce se petrece acolo, de la Berceni până la toate. La Gigi e clar, cine vine ştie ce are de făcut. E şef, nu? Îi plăteşte şi are pretenţii", a spus Ioan Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și