Închide meniul
Foto

Schimbări radicale în viața fostei câștigătoare a Miss Universe România! Ce a făcut după despărțirea de iubitul celebru

Reclamă

Publicat: 3 martie 2024, 16:26

Schimbări radicale în viața fostei câștigătoare a Miss Universe România! Ce a făcut după despărțirea de iubitul celebru

Schimbări radicale în viața fostei câștigătoare a Miss Universe România 2020

Bianca Tirsin alături de noul iubit / Colaj Instagram

Schimbări radicale în viața fostei câștigătoare a Miss Universe România 2020. Bianca Tirsin (26 de ani), fosta iubită a lui Adrian Petre, s-a mutat din țară și și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun a fost nu mai puțin de 7 ani într-o relație cu fostul atacant al lui Gigi Becali de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Tirsin l-a părăsit pe Adrian Petre anul trecut, într-un moment extrem de dificil prin care trecea fotbalistul. Dat afară de latifundiarul din Pipera, Adrian Petre nu și-a intrat în ritm nici la UTA, Farul, Levadiakos sau Hermannstadt. În cele din urmă a ajuns la Tunari și caută să înscrie primul său gol după aproape doi ani de așteptare.

Schimbări radicale în viața fostei câștigătoare a Miss Universe România

Bianca Tirsin a renunțat la afacerile pe care le avea împreună cu Adi Petre în Arad și s-a mutat în „raiul milionarilor”. Și-a găsit fericirea în Dubai, alături de noul iubit. De o frumusețe răvășitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), Bianca postează des imagini alături cu cel care a făcut-o să uite de Adi Petre.

Bianca a câștigat Miss Universe România 2020. Ea a reprezentat ţara noastră la competiţia mondială. Modelul este cunoscut la nivel internațional și a defilat pe podiumuri celebre.

Bianca Tirsin și-a deschis o afacere și în Dubai și o promovează pe rețelele sociale. Frumoasa româncă are peste 70.000 de urmăritori pe contul de Instagram, de unde a șters toate fotografiile pe care le avea cu Adi Petre.

Reclamă

Decăderea incredibilă a lui Adrian Petre

Adrian Petre a impresionat la naţionala de tineret a României. Pentru naţionala U21, Adrian Petre a marcat 5 goluri în 13 partide.

Evoluţiile din tricoul României U21 l-au determinat pe Gigi Becali să facă un efort financiar în 2020 să îl transfere. Becali plătea atunci 800.000 de euro să îl ia de la danezii de la Esbjerg. Nu a reuşit să aibă evoluţii concludente la FCSB, aşa că Becali a renunţat rapid la el. Adrian Petre avea un salariu lunar de 15.000 de euro la vicecampioana României.

Becali l-a împrumutat la Cosenza, dar nici acolo Adrian Petre nu s-a regăsit. A jucat doar în 7 meciuri pentru Cosenza. Nu a marcat niciun gol pentru formaţia italiană.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi l-a luat ulterior la Farul, încercând să îl revitalizeze. Nu i-a reuşit nici „Regelui” decât parţial să facă acest lucru. În 36 de meciuri pentru Farul, Adrian Petre a marcat 11 goluri. Și-a încercat norocul și la Levadiakos și Hermannstadt, dar nu a înscris niciun gol.

Adrian Petre este în fața unui nou început, în Liga 2, la CS Tunari.

Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor și să aibă cât mai multe performanțe în tricoul nostru!”, a fost anunțul făcut, luna trecută, de divizionara secundă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și