Închide meniul
Foto

Schimbări radicale în viaţa fostei iubite a lui Dorian Popa. Cum a fost surprinsă „Babs”, după ce a pus capăt relaţiei de 11 ani

Publicat: 10 noiembrie 2023, 14:21

Reclamă
Schimbări radicale în viaţa fostei iubite a lui Dorian Popa. Cum a fost surprinsă „Babs”, după ce a pus capăt relaţiei de 11 ani

Schimbări radicale în viaţa fostei iubite a lui Dorian Popa

Claudia Iosif este fosta iubită a lui Dorian Popa / Colaj Instagram

Au loc schimbări radicale în viaţa fostei iubite a lui Dorian Popa. „Babs”, aşa cum este cunoscută, a pus capăt relaţiei şi acum încearcă să îl facă uitat pe influencerul cu care s-a iubit timp de 11 ani. Claudia Iosif a anunţat despărţirea chiar în mijlocul scandalului în care este implicat Dorian Popa, cel care a fost prins drogat şi în chiloţi la volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Babs” a părăsit deja din vila în care locuia cu Dorian Popa. Şi-a mutat în noua reşedinţă şi atelierul de îmbrăcăminte pe care îl avea în casa artistului. Mai mult decât atât, a decis să scape de orice urme care să îi aducă aminte de fostul partener şi vinde bolidul de 100.000 de euro pe care o primise de la Dorian.

Schimbări radicale în viaţa fostei iubite a lui Dorian Popa

Potrivit cancan.ro, Claudia Iosif s-a mutat la numai 6 kilometri distanţă de fostul iubit. Totuşi, a luat o hotărâre categorică pentru a nu fi deranjată. Ea ar fi simţit nevoia să se „baricadeze” şi a luat legătura cu o firmă de feronerie.

Fosta iubită a lui Dorian Popa şi-a cumpărat o poartă masivă la noua locuinţă şi a urmărit îndeaproape cum a fost montată. Va sta singură şi îşi doreşte cu orice preţ să se simtă în siguranţă.

În vârstă de 40 de ani, Claudia a plecat cu „mâna goală” din relaţia cu Dorian Popa, anunţă sursa citată anterior. Nu s-a ales cu niciuna dintre casele construite de cunoscutul artist. De atlfel, ea a fost cea care a a făcut anunţul oficial al despărţirii.

Reclamă

Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif

Dorian Popa este fan FCSB

Pe lângă faptul că duce o viaţă sportivă, Dorian Popa este şi mare fan FCSB. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Reclamă 4 / 0/3

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.

Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i-am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic.MOamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit, în trecut, Dorian Popa la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și