Închide meniul
Foto

Scrisoarea primită de Anamaria Prodan, de la Traian Băsescu, a fost făcută publică. Ce i-a putut scrie fostul preşedinte al României

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2022, 9:13

Scrisoarea primită de Anamaria Prodan, de la Traian Băsescu, a fost făcută publică. Ce i-a putut scrie fostul preşedinte al României

Scrisoarea primită de Anamaria Prodan, de la Traian Băsescu, a fost făcută publică

Anamaria Prodan şi Traian Băsescu / Colaj Instagram/Profimediaimages

  • Anamaria Prodan a făcut publică scrisoarea primită de la Traian Băsescu
  • Ce i-a transmis foastul preşedinte al României

Scrisoarea primită de Anamaria Prodan, de la Traian Băsescu, a fost făcută publică de soţia lui Laurenţiu Reghecampf în plin scandal de divorţ. Agentul de jucători şi-a surprins cei aproape un milion de urmăritori pe care îi are pe contul ei de Instagram. S-a aflat astfel ce i-a putut scrie fostul preşedinte al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Traian Băsescu a felicitat-o pe Anamaria, în urmă cu doi ani, pentru modul în care se comportă cu jucătorii săi, dar şi cu cel cu care s-a căsătorit, în 2008, la Las Vegas.

Scrisoarea primită de Anamaria Prodan, de la Traian Băsescu, a fost făcută publică

Scrisoarea este semnată de fostul preşedinte al României şi are trecută data de 29.04.2020. Vedeta a făcut-o publică pe reţelele sociale şi a ataşat un mesaj emoţionant: „Mulţumesc, domnule preşedinte!”.

Reclamă

Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său.

O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne’ care populează fotbalul românesc.

Reclamă

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a a avut Reghe!„, i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, anunțul momentului despre relația cu Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă Laurențiu Reghecampf e implicat într-o altă relație, cu Corina Caciuc, care i-a dăruit și un băiețel, Prodan și Reghe au păstrat legătura, mai ales când e vorba de nevoile pe care le are copilul celor doi, Laurențiu Jr.

Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici.

Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi?(..) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară”, a spus Anamaria Prodan, la PrimaTV.

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf şi-a găsit echipă

Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit repede echipă după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul de 46 de ani a semnat cu Neftchi Baku și se va muta în Azerbaidjan.

„Reghe” va încasa, de la azeri, un salariu anual de 480.000 de euro și va primi un bonus consistent dacă va califica echipa în grupele Conference League. Oltenii îi dădeau numai 180.000 de euro pe sezon.

Anamaria Prodan poate răsufla ușurată, după ce a câștigat o primă bătălie în instanță. Judecătorii l-au obligat pe Laurențiu Reghecampf să îi plătească pensie alimentară pentru Bebeto, fiul pe care îl au împreună. Dacă nu și-ar fi găsit de muncă, tehnicianul ar fi achitat aproximativ 500 de lei pe lună, sumă raportată la salariul minim pe economie.

Din moment ce a semnat cu Neftchi, „Reghe” va fi nevoit să plătească o pensie alimentară care reprezintă o treime din veniturile sale. Astfel, după divorț, în conturile Anamariei Prodan vor intra, lunar, în jur de 13.300 de euro pentru întreținerea lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf