”Se considera un justițiar!” Detalii uimitoare despre românul condamnat la 99 de ani de închisoare și eliberat pentru bună purtare

De Antena Sport
Publicat: 23 mai 2020, 5:19

Dan Antonescu, cunoscutul expert criminalist, a făcut dezvăluiri incredibile despre Marius Csampar, criminalul în serie care a fost eliberat pentru bună purtare, deși primise o condamnare de 99 de ani de închisoare.

Reclamă
Marius Csampar

evz.ro

”La vremea aceea se considera un fel de justițiar în lumea în care trăia el, a aurolacilor din zona Gării de Nord și a Pieței Obor. Toate victimele lui erau din același mediu. În acel mediu el se considera de neatins, chiar părea surprins că l-am reținut, că am găsit probe să-i dovedim faptele. 

Reclamă

Pe de altă parte, el chiar a bravat ca să impresioneze, ne-a povestit despre un caz despre care nu știam, nu exista cadavru, nu aveam date, însă s-a dovedit că spunea adevărul. Mai mult, chiar ne-a indicat o persoană care a fost martoră la crimă. 

Avem obligația să îi acordăm un credit moral pentru cei 22 de ani petrecuți după gratii, poate că l-au făcut să înțeleagă cine face dreptate în țara asta și poate să realizeze că a greșit. 

Are referințe favorabile și rapoarte pozitive. Acest lucru i-a determinat pe membrii comisiei de liberări conditionate și mai apoi instanța să îl pună în libertate”, a spus Dan Antonescu, citat de realitatea.net

Marius Csampar, cunoscut drept "vânătorul de oameni", a comis șase crime, între anii 1994 și 1997 Marius Csampar a comis prima crimă când avea doar 16 ani.

La doar 22 de ani a și fost condamnat la închisoare pe viață. Acesta a ieşit din închisoare după ce a ispăşit 22 de ani din pedeapsă.

Reclamă
Ultimele știri
17:49 Ora de start a meciului Simona Halep – Qinwen Zheng, din turul al doilea de la Roland Garros 2022 17:45 VIDEOSteve Kerr, discurs care a zguduit SUA, după masacrul din Texas: „M-am săturat de momente de reculegere!” 17:07 Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Jefte Betancor la FCSB: „Nu mă pot apropia de el” 16:54 Xavi Pascual a fost ales cel mai bun antrenor catalan în 2021! Lovitură uriaşă dată de tehnicianul de handbal de la Dinamo 15:46 George Copos, prima reacție după ce Dan Șucu a venit la Rapid: „Vă asigur!”. Ce a spus despre noul acționar din Giulești 15:29 Război în Ucraina | Daria Saville nu e lăsată să-și vadă părinții, după mesajul transmis lui Vladimir Putin: „Imaginează-ți să n-ai o casă” 15:24 Răzvan Marin, pe lista de transferuri a lui Cagliari! „Una dintre dezamăgirile sezonului” 14:37 Dan Șucu vrea să transforme Rapid într-o forță în Liga 1: „Bugetul va ajunge la 14 milioane de euro!”. Planul grandios al noului acționar din Giulești 14:23 VIDEO. Mbappe va primi 50.000.000 de euro pe sezon! 14:13 Istvan Kovacs, înainte de finala Conference League, Roma – Feyenoord: „Mă simt onorat pentru încrederea pe care UEFA mi-a acordat-o” Hai, România! În fiecare zi!

EMISIUNI

Petre Grigoraş, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Marius Csampar
Diverse • 23 mai, 11:36
”Crima e cea mai ușoară faptă, e ca țigara”. Declarații incredibile făcute în trecut de criminalul în serie român
Close