Închide meniul
Foto

„Se laudă că o cunoaşte pe amanta lui Reghecampf!” Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Gigi Becali: „Zice că mă bagă la puşcărie, că trimite oameni după mine la Snagov!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 19:00

„Se laudă că o cunoaşte pe amanta lui Reghecampf!” Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Gigi Becali: „Zice că mă bagă la puşcărie, că trimite oameni după mine la Snagov!”

Anamaria Prodan, dezvăluiri explozive despre Reghecampf şi Becali

Conform spuselor Anamariei Prodan, Becali susţine că Reghecampf a avut şi alte amante înaintea Corinei Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Gigi Becali

Faptul că acest mare credincios are impresia că atunci când vorbește el cu `prietenii` acești oameni îi poartă respect… Dimpotrivă, ei mă sună pe mine și îmi povestesc cum vorbește, cum mă înjură, cu verii, cu toată lumea pe la palat. Credinciosul ăsta mare! Cum se laudă că el are foarte multe relații și că el o să facă, că o să mă distrugă, că o să îl folosească pe Reghe împotriva mea.

Râde de Reghecampf, râde de ce a făcut Reghe, de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia. Se laudă că o cunoaște pe Bilcon… Pe mine nu mă interesează și nu mă impresionează absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan: „Zice că mă bagă la puşcărie!”

Anamaria Prodan mai spune că Gigi Becali se laudă că o va băga la puşcărie.

‘Pe Reghecampf poate îl păcălește, cum l-au păcălit foarte mulți, sau toți! El poate păcăli România, păcălim poporul cu televizorul. În schimb, toate maimuțărelile astea alea lui că mă distruge, că mă face, că mă bagă în pușcărie, că nu se lasă până nu mă bagă în pușcărie, că trimite după mine la Snagov să ne omoare, toate astea…

Reclamă

Mai stau, așa, puțin și mă duc frumos la Poliție, să le scriu (n.r. reclamații pentru amenințare), așa… Că nu poți să faci atât de multă mitocănie în oraș și să ameninți pe toate părțile și să vorbești cu toată lumea – mai este și înregistrat de câțiva prieteni comuni – și pe urmă să faci pe credinciosul”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relaţia dintre Kamara şi amanta lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf tocmai au avut prima confruntare în direct la TV. Vedeta a dat de pământ cu soţul ei, care ar fi într-o relaţie cu Corina Caciuc. Tânăra de 29 de ani, originară din Deva, este însărcinată şi ar urma să nască în luna aprilie. Surprinzător, în centrul scandalului a apărut şi celebrul Kamara.

Artistul a cunoscut-o pe Corina Caciuc în urmă cu mai mulţi ani, înainte ca femeia să ajungă în Dubai, acolo unde l-ar fi întâlnit prima dată pe antrenorul Universităţii Craiova. Totuşi, Reghecampf nu a vrut să creadă că a fost o idilă între cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan şi-ar fi avertizat soţul, dar acesta ar fi negat vehement că Corina l-ar fi ştiut pe Kamara.

Domnișoara respectivă face din Laurenţiu Reghecampf orice vrea. Este povestea cu peștișorul de aur… el este peștișorul de aur. Eu i-am spus şi lui… Kamara o cunoaște, trei nopți a cunoscut-o. Toți au cunoscut-o o noapte. Reghe mi-a zis: ‘Mi-a spus Corina că nu îl știe pe Kamara’. Și uitați ce imagini au apărut.

Laurenţiu nu vine niciodată acasă, se ascunde în toate văgăunele. Îi este frică de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportiva.net.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și