Închide meniul
Foto

„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta

Reclamă

Publicat: 6 ianuarie 2024, 9:30

„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta

"Se măreşte familia?" Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie

Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă/ Colaj Instagram

„Se măreşte familia?” a fost întrebarea la care a răspuns Larisa Iordache, după ce a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriţă. Fosta gimnastă a oferit un răspuns fără menajamente, şi a dezvăluit ce planuri are în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie chiar în prima zi a anului. Aceasta formează o relaţie cu Cristian Chiriţă din primăvara anului trecut, iar acum se pregătesc de nuntă.

„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie

Larisa Iordache a transmis că îşi doreşte un copil alături de Cristian Chiriţă. Aceasta a transmis faptul că vrea să-şi întemeieze o familie alături de partenerul ei, însă nu va grăbi lucrurile, şi va aştepta ca totul să se petreacă la momentul potrivit.

„Ne dorim. Știm că Dumnezeu ne iubește și mai ales că o avem pe mama acolo, care ne dorește binele și ne călăuzește cumva calea. Vorbim și noi despre lucrurile astea, însă până la urmă vor veni lucrurile la momentul potrivit.

El este destul de emotiv când vine vorba despre asta, însă vă asigur că vorbim despre acest aspect. Ne dorim un viitor împreună și cred că asta contează cel mai mult”, a declarat Larisa Iordache, conform playtech.ro.

Reclamă

De asemenea, într-un alt interviu, Larisa Iordache a dezvăluit şi când va avea loc nunta. Fosta gimnastă a dezvăluit faptul că marele eveniment va avea loc anul viitor, iar în 2024, va avea loc doar cununia civilă.

„Încă suntem emoționați după evenimentul de pe 1 ianuarie, dar, în același timp, ne gândim ca anul acesta să fie o cununie destul de restrânsă și poate la anul să fie ceva pregătit foarte frumos”, a declarat Larisa Iordache, conform unica.ro.

Momentul în care Cristian Chiriţă a cerut-o de soţie pe Larisa Iordache!

Momentul în care Cristian Chiriţă a cerut-o de soţie pe Larisa Iordache a fost imortalizat, iar fosta gimnastă a făcut public, pe Instagram, clipul video.

Reclamă 4 / 0/3

Cristian Chiriţă a rugat-o pe Larisa Iordache să se lege la ochi pentru a nu vedea surpriza pe care i-a pregătit-o. Atunci când au păşit împreună în locaţia de vis, Larisa Iordache a fost extrem de fericită. Cristian Chiriţă a scos inelul de logodnă, iar fosta gimnastă, cu lacrimi în ochi, a spus „DA”!

”Scopul de a armoniza viaţa cu iubirea adevărată prin fapte, cuvinte şi ce ne face să trăim fericiţi împreună”, a scris Larisa Iordache pe Instagram, în descrierea clipului cu cererea în căsătorie a lui Cristian Chiriţă.

Cristian Chiriţă s-a pregătit perfect pentru eveniment, creând o atmosferă de vis şi venind cu un buchet uriaş de trandafiri pentru iubita lui.

01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă”, a scris Larisa Iordache.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și