Închide meniul
Foto

„Se zbate în mediocritate”. Anamaria Prodan, convinsă că Laurențiu Reghecampf și-a distrus viitorul. Corina Caciuc ar fi de vină!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2021, 12:29

„Se zbate în mediocritate”. Anamaria Prodan, convinsă că Laurențiu Reghecampf și-a distrus viitorul. Corina Caciuc ar fi de vină!

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Agentul de jucători a avut o nouă reacție dură pe rețelele sociale. A postat o captură de pe wikipedia, cu echipele pe care le-a antrenat Reghe. Anamaria este convinsă că, din cauza relației extraconjugale, tehnicianul de 46 de ani și-a distrus cariera și viitorul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj vehement pentru Laurențiu Reghecampf

Când ‘Gurile de aur’ de 9 kt îți iau mințile… o iei la vale și ajungi doar o simplă tinichea care mai ‘sclipește’ probabil câteva secunde. Lumina pe care o împrăștia familia PRODAN prin copiii de vis, demnitatea, credința și forța s-a stins pentru mărețul ‘limbă de aur’. Astăzi, ‘înaltul limbă de aur’ se zbate în mediocritate și umbra domniei sale l-a părăsit.

I-a rămas cică ‘gura de aur’ pecete pe viață, deoarece lumea fuge de amândoi ca de aurul de 9 kt„, a scris Anamaria Prodan pe Insta Story.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a analizat cariera lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf tocmai trece printr-un moment extrem de dificil în carieră. Echipa pe care o antrenează este fără victorie în ultimele 6 etape din Liga 1 și riscă să nu se califice în play-off. Conducătorii Universității Craiova au evitat să vorbească despre problemele cu care se confruntă antrenorul.

Întrebat dacă Laurenţiu Reghecampf este afectat de problemele din viaţa privată, Sorin Cârţu a refuzat să ofere un răspuns.

Reclamă

Nu intru în detalii de tipul ăsta. Este situaţia lui, vorbiţi cu el. El ştie ce i se întâmplă zi de zi. Pot să vă dau un răspuns, dar nu vreau să intru în polemici„, a precizat preşedintele echipei patronate de Mihai Rotaru.

Anamaria Prodan şi Cătălin Botezatu au umilit-o pe Corina Caciuc

Ajutată de Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan a făcut o replică la filmul în care presupusa amantă a lui Reghecampf apare alături de Kamara. Dialogul dintre ei seamănă izbitor cu cel purtat de Kamara şi Corina Caciuc.

Prodan a atașat la descrierea videoclipului un mesaj în care îndeamnă oamenii să iubească viața de familie. Fanii au spus că destinatarul indirect al mesajului e, de fapt, Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Respectați si luptați pt noțiunea de familie ! Respectați copiii ! Luptați pt demnitate si respect ! Promovați valorile ! Fiți exemple pt copii si pt societate!”, a scris Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și