Închide meniul
Foto

Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român: „Nu mă tem că vor afla totul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 18:10

Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român: „Nu mă tem că vor afla totul!”

Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român

Profimedia

Dezvăluiri incredibile făcute de Angela Martini despre căsnicia cu Dragoş Săvulescu, un controversat milionar român. De ziua de naştere a lui Dragoş Săvulescu, Angela Martini a făcut dezvăluiri despre începuturile relaţiei, dar şi despre obstacolele pe care le-au avut de trecut în timpul căsniciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Săvulescu a trecut prin momente grele. Fostul acţionar de la Dinamo a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare. În cadrul procesului respectiv, magistrații au decis ca terenurile să revină în proprietatea Unităţii Administrativ Teritoriale Municipiul Constanţa și a Statului Român.

Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român

Dragoş Săvulescu şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar soţia sa l-a copleşit cu declaraţii de dragoste. Mai mult, Angela Martini a făcut dezvăluiri şi despre momentele grele din căsnicia lor.

La multi ani celui mai uimitor bărbat! Povestea noastră de dragoste este diferită de oricare alta. Majoritatea încep cu bucuria întâlnirii și a căsătoriei, dar noi am ales un drum diferit, plin de provocări și încercări (bun, am sărit etapa de logodna și am mers direct la căsătorie foarte repede).

Vezi tu, nu am avut probleme minore care de cele mai multe ori despart cuplurile. Sunt recunoscatoare pentru asta pentru ca as alege probleme semnificative în locul problemelor minore oricând. Poate este și vina mea, pentru că mereu am dorit o viață ca în filme, unde dragostea este testată, curajul este necesar, și emoțiile sunt la cote maxime. Călătoria noastra a fost „tu și eu impotriva întregii lumi” în adevăratul sens al cuvântului

Reclamă

În această zi, cea mai profundă dorință a mea este ca viața să te inunde cu bunătate, bucurie și fericire fără limite. Cel mai important, îmi doresc să te inunde cu dragostea pe care mi-ai oferit-o întotdeauna. Dacă adevărul a fost interzis, atunci noi încalcăm toate regulile. Avem lumina să luptăm împotriva umbrelor, așa ca nu o ascundem. Nu mă tem că vor afla totul! Era și timpul să expunem versiunea noastră despre aceste evenimente. La mulți ani, iubirea mea”, a fost mesajul scris de Angela Martini.

Cine este Angela Martini, soţia lui Dragoş Săvulescu

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și