Închide meniul
Foto

Secretul din viaţa bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea: „A ascuns situaţia în care se afla”

Reclamă

Publicat: 16 decembrie 2022, 19:06

Secretul din viaţa bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea: „A ascuns situaţia în care se afla”

Secretul din viaţa lui Cristian Boureanu

Colaj Cristian Boureanu și Cristi Borcea / Hepta

Secretul din viaţa bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. Puţină lume ştie locul unde s-a născut Cristian Boureanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu este un bărbat celebru din România. Fost politician, Boureanu a devenit cunoscut şi prin prisma relaţiilor pe care le-a avut. Una dintre cele mai mediatizate a fost căsnicia cu Valentina Pelinel, cea care avea să se căsătorească ulterior cu Cristi Borcea.

Secretul din viaţa bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu s-a născut în Zambia, iar explicaţia e simplă. Părinţii lui, care erau geologi de profesie, au plecat la muncă în Africa.

Mama era însărcinată în luna a doua și, conform regulilor de atunci, avea obligația să dea raportul înainte de plecare. Dacă spunea că e însărcinată, n-ar mai fi putut părăsi țara. Așa că a ascuns situația în care se afla. Prin luna a șasea, când au aflat cei de la București de faptul că va naște, au vrut să-i aducă pe părinți acasă. Ai mei i-au amenințat că vor emigra în Rodezia sau in Africa de Sud, așa că i-au lăsat în pace și am apărut eu, tocmai în Africa„, spunea Cristian Boureanu în trecut, conform libertatea.ro.

Dramele amoroase din viața lui Boureanu

Milionarul român a trecut prin adevărate drame amoroase. Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi, afaceristul a fost căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie.

Reclamă

De supărare, a băgat divorţ şi a primit custodia unică. Mai mult, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat oficial de fostul fotomodel în 2014, după ce fostul Valentina a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Boureanu a anunțat că Pelinel a fost curtată de Borcea cu mult înainte să se pronunțe divorțul. Acesta a fost apoi într-o relaţie de şapte ani cu Laura Dincă. A trecut peste despărţirea dureroasă în momentul în care a cunoscut-o pe Cristina Belciu.

Reclamă 4 / 0/3

Milionarul român a trăit numai patru luni şi jumătate o poveste de iubire cu „Belucci de România”, aşa cum este cunoscută femeia care era cu 25 de ani mai tânără decât Cristi Boureanu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și