Închide meniul
Foto

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a rupt tăcerea despre consumul de alcool: „Aş putea să continui la nesfârşit!”

Publicat: 13 octombrie 2022, 17:27

Reclamă
Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a rupt tăcerea despre consumul de alcool: „Aş putea să continui la nesfârşit!”

Secretul din viaţa lui Cristian Boureanu

Colaj Cristian Boureanu și Cristi Borcea / Hepta

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a primit cea mai incomodă întrebare. De-a lungul anilor, despre Cristian Boureanu s-a scris că ar avea probleme cu alcoolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu spune că nu are probleme legate de consumul de alcool, însă a recunoscut că bea o pălincă înainte de masă. Boureanu a trecut prin mai multe drama amoroase. S-a despărţit de ambele soţii după ce acestea l-ar fi înşelat.

Boureanu a fost implicat şi în mai multe scandaluri şi s-a spus că aceastea au fost provocate din cauza consumului de alcool.

Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a rupt tăcerea despre consumul de alcool

Cred că o să-mi fac podcast că mă oprește lumea pe stradă pe acest subiect. Poate să fie un om care nu are trăsături frumoase, dar vezi cum îmbătrânește frumos. Beau multă apă. Nu mă culc mai devreme de trei-patru ore după ce am mâncat. Beau o tărie înainte de masă, o pălincă. Mai ales înainte de a mânca carne, pentru că am o bilă leneșă și acest lucru mi-a fost recomandat de un medic.

Merg pe jos sau fac yoga și dorm șapte ore jumate pe noapte. Nu îmi dau cu nimic pe față în afară de after-shave. Iar pe ochi îmi dau doar cu apă. Și aș putea să continui la nesfârșit”, a spus Cristian Boureanu.

Reclamă

Prin ce coşmar a putut să treacă Cristian Boureanu: „Te culci cu Cristi Borcea!”

S-a aflat prin ce a putut trece un milionar român. Cristian Boureanu, fostul soţ al Valentinei Pelinel, a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în viaţa amoroasă. Omul de afaceri a ţinut să clarifice zvonurile despre divorţul de actuala soţie a lui Cristi Borcea, cu care a fost căsătorit între 2007 şi 2014.

(Reporter: De ce vă părăsesc femeile?) Asta nu e o întrebare pentru mine şi am răspunsul… aş putea să îl am. Eu mi-am dat răspunsul de mult, este frica. Este frica pentru care foarte mulţi oameni aleg raţiunea în viaţă în locul sentimentelor.

Eu aş vrea să spun un lucru extrem de clar. În 2007, Cristi Borcea nu a venit la nuntă. Era naş la o nuntă alături şi cred că a trimis un mare buchet de flori, dar atât! Mai mult decât atăt… sau poate o fi trecut, nu neg, dar era alături. Eu nu am ştiut niciodată de relaţia lui Valentina cu Cristi Borcea, însă, chiar uitându-mă la viaţa mea, mă iubeşte Dumnezeu. M-a scos din nişte situaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-am trezit într-o noapte lac de transpiraţie şi plângând spunând: ‘Te culci cu Cristi Borcea!’. După care tot eu mi-am cerut scuze, am luat-o în braţe, i-am spus că am visat probabil ceva nasol. Şi nu am mai ştiut de acest subiect până după ce m-am despărţit de Valentina în 2013. Am ţinut ascuns crezând că poate se repară ceva din partea mea şi abia prin 2014 am aflat şi am anunţat când am divorţat. Deci, cel puţin faţă de Valentina nu am avut niciun sentiment de ură sau de supărare că m-ar fi înşelat, până ulterior. Iar ulterior nu mi-a mai păsat„, a declarat Cristian Boureanu la o emisiune TV.

Dramele amoroase din viața lui Cristian Boureanu

Milionarul român a trecut prin adevărate drame amoroase. Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi, afaceristul a fost căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a băgat divorţ şi a primit custodia unică. Mai mult, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat oficial de fostul fotomodel în 2014, după ce fostul Valentina a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Boureanu a anunțat că Pelinel a fost curtată de Borcea cu mult înainte să se pronunțe divorțul. Acesta a fost apoi într-o relaţie de şapte ani cu Laura Dincă. A trecut peste despărţirea dureroasă în momentul în care a cunoscut-o pe Cristina Belciu. Milionarul român a trăit numai patru luni şi jumătate o poveste de iubire cu „Belucci de România”, aşa cum este cunoscută femeia care era cu 25 de ani mai tânără decât Cristi Boureanu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și