Închide meniul
Foto

Secretul ruşinos al lui Cristi Borcea! Singura femeie care l-a înşelat pe milionar: „Nu am avut scrupule”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 noiembrie 2021, 9:20

Secretul ruşinos al lui Cristi Borcea! Singura femeie care l-a înşelat pe milionar: „Nu am avut scrupule”

Copiii lui Cristi Borcea calcă pe urmele milionarului

Cristi Borcea este fostul patron al lui Dinamo / Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

Cristi Borcea a devenit celebru atunci când a început să investească la Dinamo şi să aibă funcţii de conducere la gruparea din Ştefan cel Mare. Apoi, s-a aflat de escapadele milionarului, dar şi de viaţa tumultuoasă a acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul ruşinos al lui Cristi Borcea

Cristi Borcea se află deja la a treia căsnicie, cu Valentina Pelinel. Până acum, milionarul a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea şi cu Alina Vidican. Până acum se ştia că milionarul este un mare cuceritor şi că el a făcut primul pas atunci când a vrut să termine o relaţie. Acum, s-a aflat şi cine a fost singura femeie care l-ar fi înşelat pe acesta.

Fostul patron de la Dinamo are trei copii din prima căsătorie, cea cu Mihaela Borcea. De asemenea, el mai are alți doi copii cu Alina Vidican, iar din relația extraconjugală cu Simona Voiculescu a rezultat o fetiță. Acum este căsătorit cu Valentina Pelinel, alături de care are două gemene, dar și un băiat.

Cine l-a înşelat pe milionar

Cristi Borcea a ajuns să fie și el înșelat la un momen dat, de cine se aștepta mai puțin. Afaceristul a întâmpinat o situație mai delicată. Una dintre femeile cu care avea o relație și totodată, care i-a dăruit și un copil l-ar fi înșelat. Iubita de atunci și-a dat seama că fostul patron de la Dinamo nu este bărbatul pe care și-l dorește, așa că a preferat să formeze un cuplu cu un coleg de serviciu. Se pare că aceasta ar fi fost Simona Voiculescu, anunţă playsport.ro.

Citește și:

Când a aflat că a fost înșelat, Cristi Borcea a avut o ieșire nervoasă, ba chiar ar fi rupt legătura de tot cu fosta sa parteneră, fără să o mai revadă vreodată.

Reclamă

Același lucru l-a făcut și el la un momen dat, atunci când a cunoscut-o pe Valentina Pelinel. Deși cei doi erau căsătoriți cu alte persoane, pentru Borcea nu a contat și a depus toate eforturile necesare pentru a o cuceri, după cum mărturisește chiar el.

”Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o. Chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult. În momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York. De ce să stea în România, la 29 de ani, și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară”, a mărturisit Cristi Borcea, recent.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și