Închide meniul

Semnal de alarmă în ziua în care România a raportat peste 1.500 de cazuri de coronavirus: "Acum nu mai vin. Din cauza pandemiei vor să stea acasă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 august 2020, 15:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Semnal de alarmă în ziua în care România a raportat peste 1.500 de cazuri de coronavirus: "Acum nu mai vin. Din cauza pandemiei vor să stea acasă"

Abaca Press / IPA via Hepta

Număr record de cazuri în România

Miercuri, România a raportat 1.504  de cazuri noi de coronavirus. În acest context, Ioan Andone spune că jucătorii refuză să vină să joace în România şi preferă să meargă în alte ţări mai sigure, chiar şi pe salarii mai mici. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Până acum găseam jucători. La 5-6.000 de euro, am dat şi 7.000 de euro la Voluntari, din străinătate mă refer. Acum nu mai vin. Din cauza pandemiei vor să stea acasă.
Vreo trei ne-au refuzat. Un vârf de atac din Suedia, a jucat vreo doi ani în Danemarca, recomandat de Gâlcă. Zice că vine în primă fază, ne înţelegem la bani, apoi.

Deci trei jucători ne-au refuzat, după ce ne-au acceptat contractele şi clauzele pe care le-am pus. Ne spun că se mai gândesc, apoi, în 2-3 zile, ne spun că nu vin. Familia, vor să stea acasă… Jucător de C din Germania. S-a dus la B în Olanda pe bani mai puţini decât la noi" , a spus Ioan Andone la Telekomsport

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și