Închide meniul

Sepsi – FC U Craiova se rejoacă! Decizia luată de Comisia de Recurs

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 16:34

Reclamă
Sepsi – FC U Craiova se rejoacă! Decizia luată de Comisia de Recurs

Adrian Porumboiu l-a criticat pe centralul care a întrerupt partida dintre Sepsi și FC U Craiova 1948

Andrei Chivuletel, în Sepsi - FC U Craiova 1948/ Hepta

Sepsi – FC U Craiova se rejoacă. Comisia de Recurs a decis ca partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca. Iniţial, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948 a fost suspendat de către arbitru, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Sepsi – FC U Craiova 1948 se rejoacă

Astăzi s-a aflat decizia finală în privinţa partidei dintre Sepsi şi FC U Craiova 1948. Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a oferit verdictul final.

Iniţial, Comisia a decis ca meciul să fie câştigat de Sepsi la masa verde. Acest fapt i-ar fi determinat pe covăsneni să fie favoriţi pentru calificarea în play-off.

În cele din urmă, meciul se va rejuca, spre bucuria celor din tabăra trupei din Bănie. După ce i s-au scăzut cele trei puncte din clasament formaţiei lui Cristiano Bergodi, FC U Craiova 1948 a urcat pe locul şase, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, şi de asemenea, înainte ca partida să se rejoace.

Reclamă

Decizia Comisiei de Recurs a fost confirmată şi de fiul patronului celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr. Acesta a postat un mesaj scurt pe contul oficial de Facebook: „Rejucare”.

Totodată, rejucarea partidei dintre Sepsi şi FC U Craova 1948 va avea loc săptămâna viitoare, joi, imediat după ce cele două formaţii îşi vor disputa ultimele meciuri din Liga 1. Oltenii se vor duela cu Hermannstadt, în timp ce Sepsi va întâlni FCSB.

Este de menţionat, de asemenea, că în continuare FC U Craiova 1948, îşi va ispăşi o parte a sancţiunii iniţiale. Anume, oltenii nu vor putea evolua cu spectatori în tribune, timp de şase meciuri, în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Ce declara Adrian Mititelu, înaintea deciziei Comisiei de Recurs

După ultimul meci al celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu era convins că meciul se va rejuca. Acesta chiar a oferit un termen la care echipa sa se va duela din nou cu Sepsi.

„Sepsi nu are 41 de puncte, are exact 38. Doar dacă bate pe CFR Cluj face atât. Sunt convins că meciul se va rejuca. Toate datele sunt în favoarea noastră.

Există prevederi de sanţionare a xenofobiei: amendă şi 10 etape fără suporteri. Nu există motiv pentru întreruperea meciului. Există asta în toate regulamentele din toate ţările din Europa civilizată. Doar pentru rasism poate fi întrerupt meciul. Toate meciurile se rejoacă, după întrerupere. Meciul trebuie să se rejoace, nu se poate întrerupe meciul pentru xenofobie.

Meciul se va rejuca 100%! Altfel, va fi un scandal imens, iar eu voi face un gest cum nu a făcut nimeni în fotbalul românesc. Dacă va fi altă decizie, va fi un gest care va rămâne în istoria fotbalului„, a declarat Adrian Mititelu, după victoria cu Botoşani.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și