Închide meniul

Adrian Mititelu exultă după ce FC U Craiova 1948 s-a apropiat la doar un punct de play-off: „L-am visat pe Hagi! E îngerul meu păzitor!”

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2023, 21:36

Reclamă
Adrian Mititelu exultă după ce FC U Craiova 1948 s-a apropiat la doar un punct de play-off: „L-am visat pe Hagi! E îngerul meu păzitor!

Adrian Mititelu anunţă o răsturnare de situaţie în proces

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu exultă după ce FC U Craiova 1948 s-a apropiat la doar un punct de play-off, graţie succesului la limită înregistrat în partida cu Botoşani. Patronul oltenilor susţine că victoria se datorează faptului că l-a visat pe Gică Hagi, cu o seară înainte de meci. Totodată, Mititelu speră să-l viseze pe „Rege” şi înaintea deciziei finalul în privinţa duelului cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 s-a impus cu scorul de 1-0 în duelul cu Botoşani, graţie golului marcat de George Ganea. Deţi s-a apropiat la doar un punct de Sepsi, Adrian Mititelu a declarat că echipa sa de fapt are cu două puncte mai mult în clasamentul Ligii 1, decât formaţia covăsneană, luând în calcul faptul că meciul direct se va rejuca.

Adrian Mititelu exultă după ce FC U Craiova 1948 s-a apropiat la doar un punct de play-off

Adrian Mititelu a oferit primele declaraţii, după victoria cu Botoşani. Patronul lui FC U Craiova 1948 a răsuflat uşurat după meciul cu moldovenii, mărturisind că a fost cea mai grea partidă din acest an.

Totodată, acţionarul oltenilor a mai vorbit şi despre procesul echipei sale, legate de partida întreruptă cu Sepsi. Mititelu este convins că meciul se va rejuca, oferind chiar şi o fată la care va avea loc.

Pe de altă parte, Adrian Mititelu a oferit o declaraţie savuroasă, şi a mărturisit că l-a visat pe Gică Hagi înaintea meciului cu Botoşani, aşa cum s-a mai întâmplat şi înaintea victoriei cu Rapid, de pe Giuleşti.

Reclamă

„Un meci extraordinar. M-au băgat într-o tensiune uriaşă cei de la Botoşani. Cel mai greu meci al nostru din 2023, aşa l-am simţit. Ne-a pus mari probleme Botoşani. Am avut jucători importanţi lipsă. Bauza, Achim. Baeten şi Bahassa au jucat mai mulţi forţaţi, au avut probleme medicale, s-au autodepăşit. Am trecut o cumpănă, şi ne dă o perspectivă pentru intrarea în play-off.

Până luni, când se termină meciul CFR – Sepsi, suntem pe locul şase. Avem 2 puncte peste Sepsi. Sepsi nu are 41 de puncte, are exact 38. Doar dacă bate pe CFR Cluj face atât. Sunt convins că meciul se va rejuca. Toate datele sunt în favoarea noastră.

Există prevederi de sanţionare a xenofobiei: amendă şi 10 etape fără suporteri. Nu există motiv pentru întreruperea meciului. Există asta în toate regulamentele din toate ţările din Europa civilizată. Doar pentru rasism poate fi întrerupt meciul. Toate meciurile se rejoacă, după întrerupere. Meciul trebuie să se rejoace, nu se poate întrerupe meciul pentru xenofobie.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu: „Visul cu Gică Hagi a fost tumultos!”

Meciul se va rejuca 100%! Altfel, va fi un scandal imens, iar eu voi face un gest cum nu a făcut nimeni în fotbalul românesc. Dacă va fi altă decizie, va fi un gest care va rămâne în istoria fotbalului.

(N.r. Despre meciul cu Hermannstadt, din runda viitoare) Meciul de la Sibiu va fi cel mai greu! Probabil vom juca duminică, şi probabil că miercuri sau joi vom juca cu Sepsi. Bauza revine la echipă marţi.

N-ar fi o surpriză dacă Sepsi va bate pe CFR Cluj. Eu mă gândesc să batem pe Hermannstadt. Şi după să batem şi pe Sepsi la ei acasă.

A fost o zi grea pentru noi. Dumnezeu a fost cu noi. Aseară iar l-am visat pe Hagi, nu vă mint. De câte ori îl visez, ne merge numai bine. Deşi a fost un vis mai tumultos, cu multe peripeţii, pentru mine a devenit îngerul păzitor. De câte ori îl visez, devin mai optimist. Dumnezeu îmi transmite prin vis că o să am o zi fericită. Aveam un talisman norocos, visul cu Gică Hagi. Sper să-l visez şi înainte de decizia Comisiei. Poate e un semn că Gică Hagi va deveni campion, nu m-ar deranja asta. Eu am vorbit de trei-patru ori cu el, dar când se arată la mine în vis, e de bine!”, a declarat Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Botoşani 1-0.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și