Închide meniul

Sergio Ramos, în echipa lui Donald Trump? S-a aflat adevărul despre fotografia virală de la Capitoliu. "Scapă de sub control"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 15:41 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Sergio Ramos, în echipa lui Donald Trump? S-a aflat adevărul despre fotografia virală de la Capitoliu. "Scapă de sub control"

Twitter

Sosia lui Sergio Ramos

În fotografia respectivă, apare un protestatar din tabăra lui Donald Trump care seamănă izbitor de mult cu căpitanul celor de la Real Madrid, Sergio Ramos. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografia care a circulat pe tot internetul. Sergio Ramos, în tabăra lui Donald Trump?

Fanii s-au amuzat pe seama imaginii. Aceștia chiar au făcut aluzie la faptul că Ramos ar putea să plece de la Real Madrid la capătul acestui sezon. "Ramos scapă de sub control când cere reînnoirea contractului”, a glumit un fan pe Twitter.

Unde era Sergio Ramos, de fapt, în timpul manisfestațiilor de la Capitoliu

Fundașul spaniol a prins o ninsoare nesperată la Madrid și a profitat de moment pentru a efectua un antrenament special. Ramos a imortalizat totul pe contul său de Instagram.

Reclamă

Sergio Ramos s-ar putea despărți la vară de Real Madrid. Acesta a negociat prelungirea contractului cu Florentino Perez, însă cei doi nu au ajuns la un numitor comun. Căpitanul ”galacticilor” l-ar fi informat pe președintele madrilen că PSG i-ar fi spus că îl așteaptă cu o ”super echipă” cu el și Lionel Messi în vara lui 2021 și că va asculta ofertele care îi vor fi făcute.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și