Închide meniul

Sfaturile medicului pentru a evita Covid-19 în ultimele zile de concediu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 august 2020, 16:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Sfaturile medicului pentru a evita Covid-19 în ultimele zile de concediu

Zuma Press / Cecilia Fabiano via Hepta

Sfaturi împotriva coronavirusului

"Sunt jucători infectaţi? Suntem îngrijoraţi, e inutil să ascundem acest lucru. Dacă vor fi mai multe cazuri, nu se poate exclude amânarea începutului campionatului. Normal că ne dorim ca asta să nu se întâmple. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 morţi şi peste 1.000 de cazuri declarate în ultima zi, în Italia

De aceea, le recomandăm jucătorilor ca în ultimele zile de concediu să fie responsabili. Sperăm că jucătorii sunt prudenţi şi că vor respecta toate indicaţiile pentru a nu intra în contact cu Covid-19", a spus Gianni Nanni, citat de Radio Kiss Kiss Napoli.

În ultima zi, italienii au declarat 1.071 de cazuri de coronavirus şi 3 morţi. În total, s-a ajuns la 258.136 de cazuri şi 35.430 de victime. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și