Închide meniul

Şi-a declanşat o boală autoimună din cauza stresului. Prin ce momente grele trece acum Denis, pe care nici mama lui nu l-a crezut iniţial

Antena Sport Publicat: 26 august 2020, 7:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Şi-a declanşat o boală autoimună din cauza stresului. Prin ce momente grele trece acum Denis, pe care nici mama lui nu l-a crezut iniţial

sport.ro

Probleme mari de sănătate pentru Denis Dumitraşcu

Jucătorul Chindiei a suferit enorm după ce echipa lui a ratat promovarea în Liga 1, la penalty-uri, în faţa Voluntariului, fiind diagnosticat cu alopecie. Primele semne apăruseră însă din clasa a 8-a.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Dumitraşcu: "Mi-a căzut o parte a sprâncenei"

"Mi-a căzut o parte a sprâncenei. Pe vremea aia era la modă să îţi razi puţin din sprânceană, după cum făcuse Adrian Cristea, de la Dinamo. Mama mea chiar m-a acuzat că aş fi făcut asta, nu mă credea că părul sprâncenei îmi căzuse. 

Probabil de la stresul unor examene. Atunci n-am dat atenţie, pentru că între timp mi-a trecut şi totul părea normal", a dezvăluit Denis, pentru gsp.ro.

Ce s-a întâmplat la meciul dintre Chindia şi Voluntari

Dumitraşcu a vorbit deschis despre momentul în care boala s-a declanşat cu adevărat.

"Arăt aşa fiindcă am fost extrem de afectat dupa acel baraj pierdut cu Voluntari. Era visul meu din copilărie să ajung să evoluez în Liga 1. În minutul 12 al partidei retur, am pus piciorul într-o contra şi mi-am fisurat degetul mare de la piciorul drept. De la adrenalina şi dorinţa de a juca, nici nu mi-am dat seama. 

Reclamă
Reclamă

Am rămas pe teren până după minutul 80. După meci am înţeles ce se întâmplase, fiindcă degetul se înnegrise complet şi mă durea. Am stat vreo două săptămâni. Dar mai grav era că, pe unde mă duceam, oamenii îmi tot ziceau că noi am fost blat, că nu ne-am dorit să promovăm. 

Eu, care ştiam adevărul şi prin ce dureri trecusem ca să joc, normal că am fost afectat. Şi pe acest fond de stres, de supărare, mi s-a declanşat boala", a continuat Dumitraşcu.

Ce se întâmplă acum cu Denis Dumitraşcu

Acum, Denis urmează un tratament de injecţii cu plasmă în pielea capului, în bărbie şi în sprâncene. 

Reclamă

"E destul de dureros, dar vreau să fac asta. Mi se ia sânge, se centrifughează, iar plasma mi se injectează în aceste zone. Sper să dea rezultate. Au apărut mici «insule» de păr ca să zic aşa. 
În baraj nu le-am mai ras, de aceea poate că arătam mai ciudat, dar vorbisem cu un coleg să le las aşa, din superstiţie, să râmânem în prima Ligă. Se văd deja rezultate şi sper să revin la normal cât mai repede",
a încheiat Dumitraşcu. 

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și