Închide meniul
Foto

Şi-a părăsit soţia pentru amantă, căreia i-a luat un cadou de zeci de mii de euro. Bărbatul celebru din România, dat în judecată de fosta soţie: îi cere pensie alimentară de un miliard

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2021, 14:27

Şi-a părăsit soţia pentru amantă, căreia i-a luat un cadou de zeci de mii de euro. Bărbatul celebru din România, dat în judecată de fosta soţie: îi cere pensie alimentară de un miliard

Gabriel şi Lena Enache

Instagram Lena Enache

Gabriel Enache a ales să se căsătorească cu Lena. Fostul jucător de la FCSB şi Astra îşi răsfaţă actuala soţie cu cele mai scumpe cadouri. Ultimul e o bijuterie pe 4 roţi. Este vorba de un Range Rover pe care fotbalistul i l-a dăruit cu tot cu fundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Enache, scandal monstru cu fosta soţie

Şi după ce s-a despărţit, Gabi Enache s-a aflat într-un scandal cu Mădălina, fosta soţie. Aceasta l-a acuzat pe fotbalist că nu a plătit pensia alimentară. Mai mult, femeia l-a dat în judecată şi i-a cerut o pensie alimentară de un miliard.

Gabi are să îi dea copilului pensie alimentară de un miliard. Pentru suma asta a fost și executat, însă el contestă în instanță acești bani. În ciuda acestor lucruri, el trebuie să îi plătească banii pentru că este și copilul lui. De cinci ani mă judec cu el. Mi-a mai pus pe cont cate 1.200 / 1.500 de lei. Asta o dată la trei luni, depinde de situație.

El când vrea să o vadă pe fetiță, eu nu mă opun acestui lucru. Când ne vedem noi, am încetat să mai discutam despre chestiunea asta. Pentru că nu reușim să ajungem la o înțelegere. Așa că mai bine lăsăm legea să facă dreptate. Eu nu am făcut copilul singură! Cât despre fetiță, pot să iți zic că este bine. Ea a crescut cu mine și i se pare normal că mami, adică eu, să stau cu ea și Gabi să aibă grijă de Edan”, a spus Mădălina Enache pentru Impact.ro.

Reclamă

Enache a divorţat de fosta soţie, în 2017, căsătorindu-se apoi cu Lena Rohozneanu, fost model Playboy. Mădălina însă l-a acţionat în judecată şi va primi 110.000 de lei (22.000 de euro) de la fotbalistul de la FCSB. Aceasta reprezintă pensia alimentară neplătită în 2017 şi 2018.

Pe lângă această sumă, fundaşul lateral e obligat să plătească şi o pensie alimentară lunară reprezentând o optime din venituri (1.250 de euro), până la majoratul fetiţei lor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și