Închide meniul

Bărbat celebru din România, atacat dur de fosta soţie: "Are să plătească copilului pensie alimentară de un miliard!

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 11:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Bărbat celebru din România, atacat dur de fosta soţie: "Are să plătească copilului pensie alimentară de un miliard!

gsp.ro

Mădălina Enache l-a atacat pe Gabriel Enache

  • Gabriel Enache a terminat contractul cu FCSB
  • Enache are o fetiţă din căsnicia cu Mădălina

Cei doi au divorţat în 2017, iar acesta nu îi plăteşte în fiecare lună pensia pentru fetiţă. Acum, Enache este căsătorit cu Lena. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Gabriel Enache are să îi dea copilului pensie alimentară de un miliard"

"Gabi are să îi dea copilului pensie alimentară de un miliard. Pentru suma asta a fost și executat, însă el contestă în instanță acești bani. În ciuda acestor lucruri, el trebuie să îi plătească banii pentru că este și copilul lui. De cinci ani mă judec cu el. Mi-a mai pus pe cont cate 1.200 / 1.500 de lei. Asta o dată la trei luni, depinde de situație.

El când vrea să o vadă pe fetiță, eu nu mă opun acestui lucru. Când ne vedem noi, am încetat să mai discutam despre chestiunea asta. Pentru că nu reușim să ajungem la o înțelegere. Așa că mai bine lăsăm legea să facă dreptate. Eu nu am făcut copilul singură! Cât despre fetiță, pot să iți zic că este bine. Ea a crescut cu mine și i se pare normal că mami, adică eu, să stau cu ea și Gabi să aibă grijă de Edan", a spus Mădălina Enache pentru Impact.ro.

Reclamă

Enache a divorţat de fosta soţie, în 2017, căsătorindu-se apoi cu Lena Rohozneanu, fost model Playboy. Mădălina însă l-a acţionat în judecată şi va primi 110.000 de lei (22.000 de euro) de la fotbalistul de la FCSB. Aceasta reprezintă pensia alimentară neplătită în 2017 şi 2018.

Pe lângă această sumă, fundaşul lateral e obligat să plătească şi o pensie alimentară lunară reprezentând o optime din venituri (1.250 de euro), până la majoratul fetiţei lor.

Reclamă

Gabriel Enache are o afacere profitabilă

Gabriel Enache e înnebunit după haine! Nu mai are șifoniere în care să le țină. El și-a deschis și o linie de îmbrăcăminte, iar pe timp de criză vinde online. Ideea afacerii cu haine e una de familie. Dacă se lasă de fotbal, Enache poate trăi din colecția personală de haine!

"Am discutat împreună cu Lena și am ajuns la ideea: da, haide să încercăm. Îmi place foarte mult să mă îmbrac bine, să mă simt eu bine în pielea mea. Și îmi place foarte mult ceea ce facem", a dezvăluit jucătorul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Soţia lui Gabi Enache a "lovit" din nou
Diverse • 31 ian., 12:01
FOTO
Soţul „celei mai frumoase femei din România”, atac dur la Laurenţiu Reghecampf: „Bă, dacă ești șmecher, mă suni pe mine”
Claudiu Răducanu, chemat din nou în instanţă de propriul fiu
Extra • 21 dec., 11:48
FOTO
Claudiu Răducanu, chemat din nou în instanţă de propriul său fiu! Suma infimă care reaprinde scandalul în familia lui „Blocnotes”
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu
Extra • 3 iun., 13:51
FOTO
Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare
Cum a ajuns cea mai cunoscută amantă din România să primească o pensie alimentară record
Diverse • 27 feb., 9:45
FOTO
Cum a ajuns cea mai cunoscută amantă din România să primească o pensie alimentară record! Suma uriașă care îi intră în conturi
Anamaria Prodan, în timpul unui interviu
Diverse • 6 dec., 16:46
FOTO
„Copilul meu trăiește cu 1500 de euro pe lună?”. Anamaria Prodan, decizie radicală după ce instanța a stabilit valoarea pensiei alimentare