Închide meniul
Foto

„Şi-a pierdut reperul” Prin ce trece fiica Ronei Hartner după decesul mamei şi după ce tatăl cu care nu vorbea „a apărut din fum”

Publicat: 26 noiembrie 2023, 13:04

Reclamă
„Şi-a pierdut reperul” Prin ce trece fiica Ronei Hartner după decesul mamei şi după ce tatăl cu care nu vorbea „a apărut din fum”

Prin ce trece fiica Ronei Hartner după decesul mamei

Rona Hartner a murit la 50 de ani / Instagram

Fiica Ronei Hartner a avut o relaţie specială cu mama ei, care s-a stins la numai 50 de ani din pricina cancerului. Sora regretatei artiste a spus prin ce trece fiica Ronei Hartner după decesul mamei ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mătuşa Ritei Sumalya, aşa cum o cheamă pe fiica Ronei Hartner, a făcut dezvăluiri despre stările adolescentei de doar 15 care tocmai şi-a pierdut mama.

„Şi-a pierdut reperul” Prin ce trece fiica Ronei Hartner după decesul mamei şi după ce tatăl cu care nu vorbea „a apărut din fum”

Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fața ei. Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem să îi alinăm suferința și pierderea mamei”, a declarat sora Ronei Hartner, Rinda, potrivit spynews.ro.

Rinda Hartner a dezvăluit că tatăl Ritei, Rocco Sedano, cu care fata de 15 ani nu ţinea legătura, vrea să reia relaţia cu fiica lui. Rinda Hartner a spus că fata nu ştie încă dacă îl va reprimi sau nu pe bărbat în viaţa ei.

Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea, să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a mai declarat Rinda Hartner.

Reclamă

„L-am întrebat de ce vrea să vină”

Rinda Hartner a dezvăluit şi ce discuţie a purtat ea cu Rocco Sedano. „A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină, cum o vrea el”, a declarat Rinda Hartner într-o emisiune TV.

Regretata Rona Hartner va fi înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti, în data de 1 decembrie, a anunţat sora artistei, Rinda, într-o postare pe Facebook.

Rona Hartner şi-a pregătit testamentul înainte de moarte!

În urmă cu două luni, Rona Hartner anunţa că testamentul ei era gata. Puţina avere a Ronei Hartner îi va rămâne fiicei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul. A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a declarat atunci Rona Hartner la Prima TV.

Rona Hartner strânsese o sumă de luat în seamă pentru un proiect muzical, dar a fost nevoită să cheltuie din ea pentru tratamentul pentru cancer. Proiectul muzical nu a mai apucat să îl termine.

Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc. Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, declara Rona Hartner în urmă cu doi ani.

Rona Hartner obişnuia să facă sport înainte de a se îmbolnăvi

Până să fie diagnosticată cu boala teribilă, Rona încercase să se menţină în formă făcând mult sport.

Da, în primul rând merg foarte mult pe jos. În ultimul timp, am ceva probleme la genunchi, aşa că merg între 9 si 16 km pe zi, am aplicaţie pe telefon care îmi calculează. Şi urc între 24 şi 48 de etaje în fiecare zi”, declara Rona Hartner într-un alt interviu.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și