Close

Silviu Anghel, fiul unui fost lider al Clanului Sportivilor, a murit. Bărbatul era interesat de mediul academic şi mai puţin de luptele din lumea interlopă

De Antena Sport
Publicat: 30 martie 2021, 17:03

Silviu Anghel, fiul unuia dintre cei mai cunoscuţi lideri interlopi din istoria României, Coco Anghel, a murit luni în urma unui atac de cord. Coco Anghel a fost unul dintre cei mai respectaţi lideri ai Clanului Sportivilor.

Reclamă
Silviu Anghel

Cancan

Silviu Anghel a murit luni seară după ce a suferit un atac de cord. Bărbatul era cunoscut că are probleme cardiace. Deşi era fiul unui dintre cei mai duri lideri interlopi, Silviu Anghel şi-a câştigat respectul, în afara faptului că era fiul lui Coco Anghel, era mereu persoana care încerca să împace pe toată lumea. Acesta nu era un adept al violenţei şi nu a vrut să urmeze calea tatălui său.

Reclamă

Silviu Anghel, care a fost şi boxer de performanţă, nu era atras de distracţiile din oraş şi era ares de mediul academic. Problemele cardicace ar fi apărut după ce s-a lăsat de sportul de performanţă. Bărbatul ar fi avut unele vicii care i-au îmbolnăvit inima. Silviu Anghel a fost operat la inimă, iar medicii i-au montat mai stent-uri pentru o bună circulaţie a sângelui, scrie Cancan.

În urma acestor probleme, Silviu Anghel a dus o viaţă cât mai sănătoasă în ultimii ani. Silviu Anghel obişnuia să se antreneze la sală, alături de Ion Grigore, un luptător de kickboxing.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
22:09 Robert Lewandowski, primul gol pentru Barcelona! Meci de vis pentru starul polonez 21:42 FotoSpectacol total la FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova! Coregrafiile pregătite pentru „Bătălia Olteniei” 21:33 Mihai Stoica, fermecat de un jucător de la CFR Cluj: „Toată lumea întreba de el!” 21:01 Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2! Gabriel Debeljuh: „Penibil! N-am mai văzut aşa ceva!” 20:25 Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2. Victorie chinuită pentru ardeleni! Dan Petrescu a fost eliminat. Campioana a încheiat meciul în 9 oameni 20:15 VIDEORareş Ilie a debutat în Ligue 1 pentru Nice. Erling Haaland, „dublă” în West Ham – Manchester City 0-2. Surpriză colosală în Brighton – Manchester United 1-2 20:10 VideoFanii Universității Craiova, replică pentru rivalii de la FC U Craiova 1948! Suporterii echipei lui Mihai Rotaru au făcu show la terasă 20:07 Emmanuel Yeboah, înger şi demon în Chindia Târgovişte – CFR Cluj! A reușit o ”foarfecă” de excepție, dar a fost eliminat 19:36 Lovitura dată de Ion Ţiriac face înconjurul planetei. Argentinienii au rămas uimiţi: „Își etalează din nou talentul în afaceri!” 19:17 VideoAtmosferă de poveste înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova! Fanii echipei lui Adrian Mititelu au invadat orașul
Close