Închide meniul
Foto

Simona Halep a scos la vânzare vila în care a locuit alături de Toni Iuruc! Suma cerută este uriaşă

Publicat: 2 iulie 2024, 12:29

Reclamă
Simona Halep a scos la vânzare vila în care a locuit alături de Toni Iuruc! Suma cerută este uriaşă

Simona Halep a scos la vânzare vila în care a locuit alături de Toni Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc/ Instagram

Simona Halep a scos la vânzare vila de lux în care a locuit alături de Toni Iuruc, fostul ei soţ. Suma cerută de sportivă este una ameţitoare, locuinţa fiind situată aproape de Lacul Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat în toamna anului 2022, cu puţin timp înainte ca sportiva să fie suspendată pentru dopaj.

Simona Halep a scos la vânzare vila în care a locuit alături de Toni Iuruc

Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc, bărbatul cu 13 ani mai în vârstă decât ea, pe 15 septembrie 2021, iar un an mai târziu, pe 13 noiembrie 2022, era programată şi cununia religioasă. Aceasta nu a mai avut loc însă, deoarece cei doi au divorţat la un an de când s-au cununat civil.

Petrecerea de cununie civilă s-a desfăşurat la vila de lux deţinută de Simona Halep. Locuinţa a fost pusă recent în vânzare, iar preţul cerut în schimbul ei este unul uriaş, de nu mai puţin de 4,4 milioane de euro, notează cancan.ro.

Vila campioanei are o suprafaţă de 420 de metri pătraţi şi un teren de peste 10.000 de metri pătraţi. Locuinţa are nouă camere şi o curte de vis, în care a fost integrat de asemenea şi un teren de tenis, pe care sportiva se putea antrena în timpul liber.

Reclamă
Reclamă 4

Vila de lux pe care Simona Halep a scos-o la vânzare pentru 4,4 milioane de euro are şi o piscină, fiind situată extrem de aproape de Lacul Snagov, oferind privelişti superbe.

Simona Halep nu şi-a mai oficializat nicio relaţie, după divorţul de Toni Iuruc. Aceasta a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, fiind suspendată pentru dopaj timp de un an şi jumătate.

Românca şi-a dovedit nevinovăţia la TAS, unde i-a fost redusă suspendarea de la patru ani, la nouă luni. După revenirea pe teren, „Simo” a bifat doar două meciuri, fiind forţată să se retragă de la Trophee Clarins, la jumătatea lunii mai, din cauza unei accidentări.

Reclamă

Simona Halep, discurs uriaş: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

Simona Halep a avut un discurs uriaş, la meciul demonstrativ care i-a adus în România pe Steffi Graf şi Andre Agassi. Românca a transmis că nu se gândeşte la retragere şi se pregăteşte să revină la un nivel ridicat, pe terenul de tenis.

Înainte de startul meciului demonstrativ, Simona Halep a ţinut un discurs emoţionant. Aceasta a transmis că va face tot posibilul pentru a-i bucura pe români cu noi victorii, dând asigurări că nu se pune problema să se retragă, deşi a fost măcinată de probleme medicale, după revenirea din suspendare.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel.

O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona Halep, conform sport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:57

Soţii Ionela şi Marius Cozmiuc, campioni la canotaj, vor purta drapelul României la Jocurile Olimpice 2024

12:56

VIDEOAdina Diaconu – Suthasini Sawettabut 2-3 şi Elizabeta Samara – Andreea Dragoman 3-1 la WTT Star Contender Bangkok 2024!

12:50

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu! Numele spectaculos propus la naţionala României

11:49

Gică Popescu a spus care e principalul câştig al naţionalei după EURO 2024: „Eram unul dintre cei care critica asta”

11:31

Reacţia lui Adrian Mutu atunci când a fost întrebat dacă ar fi putut fi o soluţie Alex Mitriţă cu Olanda!

11:07

Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid: „Timpul lui s-a terminat”! Cine ar urma să îi ia locul

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și